5-daagse Fietsvakantie vanuit Zierikzee en genieten in een Luxe hotel

Bij deze 5-daagse Fietsvakantie in Zierikzee is inbegrepen:

  • 4 Overnachtingen
  • 4x Ontbijt
  • 2x Een 3-gangen diner in Le Bistrôt
  • 4 Dagen gebruik van E-bike

Prijs: € 459 p.p. op basis van een 2-persoons Clubkamer.
Exclusief toeristenbelasting en parkeergelden (parkeergarage hotel of stad).

De prijs van deze 5-daagse Fietsvakantie in Zierikzee is geldig van 1 april tot en met 31 oktober 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Fietsvakantie in Zeeland

Met deze 5-daagse Fietsvakantie in Zierikzee geniet u vanuit een fantastisch mooi nieuw hotel en heeft u alle tijd om Zeeland eens lekker te gaan ontdekken op de fiets. U verblijft in een luxe 4-sterren hotel en de e-bikes zijn 4 dagen inbegrepen en 2 avonden culinair genieten in het hotel. Geniet in het mooie Zeeland en boek deze mooie fietsvakantie. 

Luxe Hotel

Laat uzelf onderdompelen in luxe en waan uzelf in de Gouden Eeuw. Ontspan onder het genot van een van onze heerlijke Europese wijnen of bieren of breng een bezoek aan de Heerenkamer. De 38 hotelkamers hebben een 4-tal kleurschema's meegekregen, waarbij elk thema haar eigen windstreek en positie ten opzichte van de zon reflecteert. Zo profiteren de Gold en Blue Rooms van het noorderlicht, de Renaissance Green Rooms begroeten de opgaande zon in het oosten, de Metropolitan Silver Rooms brengen zuidelijke kalmte op het middaguur en de Rembrandt Red Rooms zwaaien de zon 's avonds uit bij het ondergaan in het westen.

Culinair Restaurant

Het hotel beschikt over een restaurant en bistro waar u zich te goed kunt doen aan gerechten van hoog culinair niveau, bereid door onze eigen chef. Als u uw klassiekers kent, zult u glimlachen om hun vertaling van Franse gerechten in de hedendaagse uitvoering. Maar geen zorgen, ook als u wat minder klassiek geschoold bent zult u genieten van de kaart en de gerechten. Er is zelfs een grote kans dat de chef zelf even aan tafel komt om een toelichting te geven.  Op de kaart maken we van tijd tot tijd korte uitstapjes naar de Baskische keuken. Op de wijnkaart komt u vooral mooie Europese wijnen tegen, ook tegen hele acceptabele prijzen. En we schuwen het niet om prachtig bijpassend biertje of een gin tonic aan te bevelen, er valt immers genoeg te genieten.

Arrangement beoordelingen

10.0
Superb
1 review
  • 10
    Eelkje Veltman

    Fijn hotel op een prachtige locatie aan de Oude Haven in Zierikzee.