5-daagse Fietsvakantie op de Veluwe van Hotel naar Hotel

Bij deze 5-daagse Fietsvakantie op de Veluwe is inbegrepen:

  • 4 Overnachtingen in 4 hotels
  • 4x Uitgebreid Ontbijt
  • 4x Een 2-gangen diner (voor- en hoofdgerecht of hoofd- en nagerecht)
  • Bagagevervoer van hotel naar hotel
  • Elke dag een andere fietsroute (ca. 50 km per dag)

Prijs: € 325,- p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
Exclusief service charge à € 2,20 p.p.p.d. en toeristenbelasting (prijs per hotel verschillend)

Optioneel bij te boeken:
Fietshuur à € 15,- per fiets per dag
E-bike à € 27,50 per fiets per dag

De prijs van deze 5-daagse Fietsvakantie op de Veluwe is geldig tot en met 31 oktober 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Ontdek de Veluwe met de 5-daagse Fietsvakantie van Hotel naar Hotel

Met deze 5-daagse fietsvakantie fietst u van hotel naar hotel door de prachtige Veluwe. Elke avond verblijft u in een ander gastvrij hotel, waar u kunt genieten van een culinair diner en luxe hotelfaciliteiten. Zo bent u 5 dagen onderweg en verblijft u in 4 verschillende omgevingen, perfect om de Veluwe optimaal te ontdekken per fiets!

Per fiets de prachtige omgeving verkennen

De hotels bevinden zich in het bosrijke gebied van de Veluwe. Vanuit het hotel waar u op dat moment verblijft, stapt u direct de bossen in en kan uw fietsvakantie beginnen. Een uitgestrekt gebied van bossen, heide en weides ligt voor u klaar om te ontdekken. Fiets door de indrukwekkende natuur en breng een bezoek aan verschillende steden, attractieparken of knusse dorpjes.

Het programma

Dag 1: Uw fietsvakantie start bij het 1e hotel in het gezellige Garderen. Hier ontvangt u uw kofferlabel en de fietsroutes voor de komende dagen. Uw fietsvakantie op de Veluwe kan nu echt beginnen dus stap de fiets op en ga de prachtige omgeving verkennen. De natuur in de omgeving van het hotel is prachtig, u kijkt echt uw ogen uit! Bij terugkomst in het hotel, na een actieve dag fietsen, staat er een culinair 2-gangen diner op u te wachten. U kunt kiezen uit het voor- en hoofgerecht of als u gek bent op toetjes, kiest u voor het hoofd- en nagerecht. Nadat er aan de inwendige mens is gedacht, overnacht u in een luxe hotelkamer. Tevens maakt u hier tijdens uw verblijf gratis gebruik van alle hotelfaciliteiten. Ontspan lekker in de wellness of borrel nog even na in het Grand Café.

Dag 2: Nadat u als een roosje hebt geslapen, is het tijd om op te staan en om te genieten van het uitgebreide ontbijt. Als de maag gevuld is, fietst u door naar het 2e hotel van deze fietsvakantie. En uw bagage*? Geen probleem, die nemen wij elke dag gewoon voor u mee naar het volgende hotel. Onderweg komt u de meest mooie flora en fauna tegen die de Veluwe rijk is. Het hotel is gelegen in de koninklijke stad Apeldoorn en ligt pal naast het Paleis Het Loo, super leuk om eens te gaan bezoeken! Na een fietstocht door de schitterende omgeving staat u aan de ene kant midden in het chique centrum van Apeldoorn en aan de andere kant oog in oog met het wild in Kroondomein Het Loo. Bij terugkomst in het hotel kunt u genieten van alle luxe hotelfaciliteiten. Er staat een smaakvol 2-gangen diner voor u klaar en ook hier zult u weer als een roosje slapen in een comfortabele hotelkamer.

Dag 3: De ochtend begint goed met een heerlijk uitgebreid ontbijt. Vervolgens zult het mooie Apeldoorn verlaten om weer koers te zetten naar het gezellig Garderen, maar nu in een ander hotel. Uiteraard zorgen we weer voor een andere, mooie en interessante fietsroute om nog meer van deze prachtige omgeving te ontdekken! Het familiehotel in Garderen combineert luxe en charme in een rustige omgeving. De groene omgeving van het hotel biedt alle ruimte om heerlijk te gaan fietsen. Ook hier maakt u weer gratis gebruik van de diverse hotelfaciliteiten. Neem een plons in het zwembad en geniet van het heerlijk 2-gangen diner in de sfeervolle Bistro. Na een lange dag is het tijd voor rust en dat krijgt u tijdens de overnachting in één van de sfeervolle hotelkamers.

Dag 4: De koks zorgen voor een uitgebreid ontbijt voordat u uw fietsvakantie vervolgt naar het volgende hotel. U stapt de fiets op en zet koers naar het zuiden. Hier ligt het 4e hotel in Oosterbeek. Onderweg komt u weer andere mooie plekken natuur tegen, het houdt niet op met mooie plekjes. Dat kan ook niet anders want de Veluwe is een en al prachtig! Het hotel in Oosterbeek ligt vlakbij Arnhem en diverse interessante musea die u kunt gaan bezoeken, perfect als tussenstop van uw fietstocht. In het Frans Amerikaans georiënteerde restaurant geniet u van het 2-gangen diner met een knipoog naar de fifties. Het laatste nachtje van u fietsvakantie brengt u door in een zeer comfortabele hotelkamer. 

Dag 5: U bent alweer aan de laatste dag van u fietsvakantie aangekomen. Uiteraard wordt deze weer goed begonnen met een uitgebreid ontbijt. Daarna stapt u weer op de fiets en gaat u in noordelijk richting weer terug naar het 1e hotel. De laatste kilometers in de prachtige omgeving van de Veluwe worden hierbij gemaakt. Bij het hotel haalt u uw auto op om vervolgens weer huiswaarts te keren. Deze fantastische fietsvakantie zit er helaas weer op. 

* Dagelijks wordt de bagage naar het volgende hotel vervoerd. Er is maximaal 1 koffer per persoon toegestaan. Bagage dient uiterlijk om 11:00 uur op de dag van vertrek te zijn afgegeven bij de desbetreffende receptie, uiterlijk om 15:00 uur is de bagage weer in het volgende hotel.