5-daagse Fietsvakantie in Schin op Geul – inclusief 2 dagen fietshuur

Bij deze 5-daagse Fietsvakantie is inbegrepen:

  • 4 Overnachtingen
  • 4x Ontbijt
  • 2x Lunchpakket
  • 2x Fietshuur (met 7 versnellingen)

Prijs: € 227,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer

Toeslagen:

  • Comfort kamer: € 20,00 per kamer per nacht
  • Comfort kamer met bad: € 25,00 per kamer per nacht
  • Alle prijzen zijn excl. verblijfsheffingen  á € 3,50 p. p.p.n.
  • Toeslag voor plaatsing van een babybedje ( incl. linnengoed)€ 12,50 p verblijf

Incheck tijd vanaf 15.00 uur en uitcheck tijd 10.30 uur.

De prijs van deze 5-daagse Fietsvakantie in Zuid-Limburg inclusief een dag fietshuur is geldig tot 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen. 

Fietsen tussen de Limburgse Heuvels

Genieten tijdens deze 5-daagse Fietsvakantie in Schin op Geul. Vanuit uit ons gezellige dorpje ontdekt u de omgeving gemakkelijk per fiets. De fiets beschikt over 7 versnellingen wat geen overbodige luxe in het Heuvelland. Voor onderweg krijg u een heerlijk lunchpakketje mee en overnacht u in ons gezellige familie hotel.

Overnachten op comfortabele kamers

Standaard
Iedere kamer heeft zijn eigen look, 2 boxspring bedden een zitje of schrijftafel, alle kamers beschikken over een flatscreen tv en een badkamer met douche & toilet (de grootte van de totale ruimte is ca. 15m2).

1 persoons Standaard kamer
1 boxspring bed een zitje of schrijftafel, de kamer beschikt over een flatscreen tv en een badkamer met douche & toilet (de grootte van de totale ruimte is ca. 9 m2).

Comfort
Charmant ingerichte 2-persoonskamer 2 boxspring bedden een zitje & schrijftafel, Flatscreen tv en een badkamer met douche & toilet (de grootte van de totale ruimte is ca. 22 m2).

Comfort met bad
Charmant ingerichte  2-persoonskamer 2 boxspring bedden een zitje & schrijftafel, Flatscreen tv en een badkamer met douche, ligbad & toilet (de grootte van de totale ruimte is ca. 22 m2).

Familie kamer
Comfortabel ingerichte familiekamer 4 boxspring bedden een zitje & schrijftafel, Flatscreen tv en een badkamer met douche, ligbad & toilet (de grootte van de totale ruimte is ca. 31 m2).

Extra bed
Comfort kamer 1 of 2 extra boxspring bedden met een zitje & schrijftafel, Flatscreen tv en een badkamer met douche & toilet  (de grootte van de totale ruimte is ca. 22-25 m2).

Hotel gelegen onder aan de Boomgaard

Ons hotel is rustig gelegen onderaan een eigen boomgaard in het Pittoreske dorpje Schin op Geul.

Schin op Geul is ten zuidoosten van Valkenburg gelegen. Omringt door diverse heuvels die de moeite waard zijn om op te lopen of fietsen. Vanaf de vele heuvels zijn er prachtige panorama uitzichten over het glooiende landschap.

Ons hotel in Schin op Geul is een gastvrij oord waar u nog kunt genieten van rust en ruimte en van een sfeervolle accommodatie. De prachtige tuin, met haar bloemenpracht en gezellige zitjes, vervult hierbij een belangrijke rol. De gezellig ingerichte lounge ademt een huiselijke sfeer.