5-daagse Fietsvakantie in het Limburgse dorpje Vijlen

Bij deze 5-daagse Fietsvakantie in Vijlen is inbegrepen:

  • 4 Overnachtingen
  • 4x Ontbijtbuffet
  • 3x een 3-gangen diner
  • 2 dagen (dag 2 + 3) Hybride-lichtgewicht fiets

Prijzen op basis van een 2-persoons standaardkamer:
Midweek € 242,00 p.p.
Weekend € 252,00 p.p.

Wilt u nog een nachtje verlengen dan kan dat uiteraard en is de prijs voor een kamer met ontbijt € 85,00 per nacht.

Eventuele toeslagen of extra’s:
– 1-persoonskamer: € 25 per arrangement
– Het meenemen van een huisdier is altijd in overleg, extra kosten: € 15 per nacht.

De prijs van deze 5-daagse Fietsvakantie in Vijlen is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

5-daagse Fietsvakantie in het Limburgse dorpje Vijlen

Vanuit dit kleinschalige hotel, gelegen midden in het Heuvelland in het gezellige Vijlen fietst u zo het Zuid-Limburgse Heuvelland door. Er zijn vele routes die u bijzondere plekjes en leuke dorpjes in dit mooie heuvelachtige landschap kunt ontdekken. Geniet van de gastvrijheid in dit hotel en fiets er op uit.

Het restaurant

In het stijlvolle à la carte restaurant met openhaard ervaart u met recht wat bourgondische gastvrijheid inhoudt. Hier is het gemoedelijk en onderhoudend tafelen, creatieve kookkunst beleven met een zuidelijk accent op basis van seizoen- en marktverse producten.De vriendelijke bediening en een originele wijnkaart zorgen mede voor een geheel eigen bekoring.

Het hotel

De kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet en kabel-tv. Met het uitgebreid en heerlijk ontbijt kunt u de dag weer goed beginnen. Of u nu van een boek of van een aperatief wilt genieten in de lounge of op het gezellige voorterras,er is ruimte genoeg. Het tuinterras biedt een boeiend uitzicht op het Limburgse heuvelland. De service voor onze gasten is volledig afgestemd op een gezonde actieve ontspanning die zo goed past in dit gebied met vele fietsroutes.