5-daagse Fietsvakantie Happen en Trappen op de Veluwe

Bij deze 5-daagse Fietsvakantie Happen en Trappen op de Veluwe is inbegrepen:

 • 4 Overnachtingen
 • 4x een uitgebreid ontbijtbuffet
 • Fiets- en wandelkaart van Otterlo en omgeving

Prijs: € 280,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer type middel.

Fietsen zijn niet inbegrepen bij het arrangement maar dicht bij het hotel is een fietsspeciaalzaak waar u verschillende type fietsen kunt huren. 

De prijs van deze 5-daagse Fietsvakantie Happen en Trappen op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Fietsvakantie Happen en Trappen op de Veluwe

Heerlijk genieten van een fietsvkantie op de Veluwe? Boek dan deze speciale Veluwe vakantie met 4 overnachtingen in een sfeervol hotel aan de voet van de Veluwe en in de ochtend een goed ontbijt. Dit is een fantastische uitvalsbasis voor mooie fietstochten over de Veluwe!

Uw hotel op 700m van Nationaal Park de Hoge Veluwe

Dit hotel is anders! De 17 hotelkamers hebben geen nummer, maar elk z’n eigen toepasselijke naam van een kunstenaar. Op 700 m afstand van Nationaal Park de Hoge Veluwe zijn wij een goed onderkomen na een dagje fietsen of wandelen in onze mooie natuur. Uiteraard wordt dit gecombineerd in verschillende hotelarrangementen.

De aantrekkelijke kamers zijn onderverdeeld in 3 types: Klein, Middel en Groot.

De kamertypes Klein, cosy doubles, beschikken over een bed van 1m40 en zijn maximaal geschikt voor 2 personen. Al deze kamers beschikken over een bureau met comfortabele stoel, een LCD televisie met kabelaansluiting en eigen badkamer met regendouche. Tevens is er snelle WiFi beschikbaar in het hotel.

De kamertypes Middel, sleeping apart together, beschikken over 2 bedden van 90cm en een ruime badkamer met regendouche. Al deze kamers beschikken over een bureau met comfortabele stoel en een LCD televisie met kabelaansluiting. Tevens is er snel WiFi beschikbaar in het hotel.

De kamertypes Groot, beschikken over 2 bedden van 90cm en een ruime badkamer met dubbele regendouche. Deze ruime kamers zijn geschikt voor 2 tot maximaal 5 personen. Het is mogelijk een extra bed of babybedje te plaatsen. Joseph, Seurat en Toorop hebben een riante (slaap)bank en/ of balkon. Tevens beschikken zij allen over een LCD televisie met kabelaansluiting en is er snel WiFi beschikbaar in het hotel.

De Veluwe - bij uitstek een fantastisch natuurgebied om te fietsen

Zoekt u rust, natuur en cultuur dan zit je hier goed. Otterlo ligt bij de ingang van het Nationale Park de Hoge Veluwe met daar het Kröller Muller-museum, grootste beeldentuin van Europa, jachtslot St. Hubertus, Museonder. Andere bezienswaardigheden in de buurt: Nederlands Tegelmuseum (Otterlo); Paleis het Loo en Apenheul (Apeldoorn); Openluchtmuseum en Burgers Zoo met Bush, Dessert en Ocean (Arnhem).

Wilt u de Veluwe verkennen?

Om u op de fiets kennis te laten maken met deze prachtige omgeving en te laten proeven en genieten van onze keuken hebben wij speciaal voor u deze 5-daagse Happen & Trappen fietsvakantie samengesteld.

Arrangement beoordelingen

9.5
Superb
2 reviews
 • 9
  BERT GOES

  Uitstekend, alleen jammer dat je (ivm corona) geen gebruik van het restaurant hebt kunnen maken. Verder heel goed

 • 10
  C. J. Den Hoed

  Het Witte Hoes: prima slaapkamers. Het hotel: zeer vriendelijke bediening en uitstekende keuken. Niets dan lof.