5-daagse Fietsvakantie door het mooie Brabantse land

Bij deze 5-daagse Fietsvakantie in Brabant is inbegrepen:

  • 4 Overnachtingen
  • 4x Ontbijt in de Kapel
  • 2x Een diner in de brasserie
  • Fietsroutes

Prijs: vanaf € 268 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

Fietshuur mogelijk

Neemt u zelf een fiets mee? Wij hebben een overdekte fietsenstalling om hem te stallen. Liever een fiets huren? Laat dan voor aankomst weten welke fiets u wenst te huren.

Stadsfietsen: € 12,50 per dag
E-bike: € 20,00 per dag
Mountainbike: € 20,00 per dag

Extra\’s en eventuele toeslagen

€ 1,50 p.p.p.n. toeristenbelasting 
1-persoonstoeslag € 30,- per nacht. 
Up-grade superior Deluxe kamer € 17,50 per verblijf.

De prijs van deze 5-daagse Fietsvakantie in Brabant is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Genieten van Brabantse gastvrijheid

Fietsen door mooie Brabantse landschappen, genieten in een sfeervol hotel, lekker ontbijten in een authentieke kapel en 2 avonden culinair genieten van een heerlijk diner in de gezellige brasserie.

Dat is toch genieten! Boek dan deze 5-daagse Fietsvakantie en beleef het zelf!

Kom ook 5 dagen heerlijk fietsen en genieten in het Brabantse land

U bent van harte welkom in dit 4-sterren hotel, een voormalig klooster, dat gelegen is in een gezellige bosrijke omgeving en nabij de steden Breda, Roosendaal, Bergen Op Zoom en Antwerpen. Een uitstekende locatie voor een heerlijke fietsvakantie.

In de omgeving zijn er diverse recreatiemogelijkheden zoals onder andere Rosada Fashion Outlet, Sneeuwattractiepark Skidôme in Rucphen, Indoor Skydive Roosendaal, Wellness Roosendaal, Waterpark Splesj, de Basiliek in Oudenbosch en diverse bijzondere tuinen. Tevens zijn de attractieparken De Efteling en Safaripark Beekse Bergen binnen 35 autominuten bereikbaar.