5-daagse Fietsvakantie door de natuurgebieden van Drenthe

Bij deze 5-daags Fietsvakantie in Drenthe is inbegrepen:

  • 4 Overnachtingen
  • 4x Een uitgebreid ontbijt
  • 2x Een dagschotel van de chef (op de dag van aankomst en op de 3e dag)
  • 1x Lunch bij de Koffiepot in Hoogeveen
  • Fiets- en/of wandelroutes te verkrijgen bij de receptie

Prijs: € 180 p.p. op basis van 2 personen in een kamer.
Exclusief toeristenbelasting à € 2,00 p.p.p.n.

De prijs van deze 5-daagse Fietsvakantie in Drenthe is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Verliefd worden op Drenthe tijdens deze 5-daagse Fietsvakantie

Dat u na uw eerste bezoek meteen wegloopt met Drenthe, is heel begrijpelijk. Op pad door het Drentse coulisselandschap komt de fervente fietser of wandelaar namelijk alles tegen wat zijn of haar hart sneller laat kloppen. Kleinschaligheid, historie, charme, cultuur en natuur wisselen elkaar op hartverwarmende wijze af. De provincie Drenthe biedt verschillende mooie fiets en wandelroutes, die u door prachtige natuurgebieden leiden.

Fietsen door de natuurgebieden

De provincie Drenthe biedt verschillende mooie fiets en wandelroutes, die u door prachtige natuurgebieden leiden. De vier bestaande natuurgebieden Mantingerzand, Hullenzand, Lentsche Veen en Martensplek behoorden tot de laatste woeste gronden van Drenthe en liggen niet ver van het familiehotel, hier kunt u heerlijk fietsen en wandelen.

Gemoedelijk hotel met comfortabele kamers

De kamers in dit 3-sterren hotel zijn van alle gemakken voorzien. Alle kamers op de eerste etage zijn voorzien van een balkon met zitje, bad en/of douche met toilet, 2 enkele bedden, kleuren tv, bureau en een kledingkast met hang- en leggedeelte.

Het appartement op de begane grond is voorzien van 3 eenpersoonsbedden, douche met toilet, kleuren tv, bureau, eethoek en een kledingkast met hang- en leggedeelte. Tevens heeft het appartement buiten een zitje aan de zonzijde.

Er is gratis parkeergelegenheid en in het gehele hotel heeft men de beschikking over gratis WI-FI.

Arrangement beoordelingen

9.0
Superb
1 review
  • 9
    Anoniem

    Rustig verblijf , heel vriendelijke mensen, goede keuken