5-daags Deluxe Kerstarrangement in Twente met beide Kerstdagen Live muziek

Bij dit 5-daagse kerstarrangement met live muziek in Twente is inbegrepen:

  • Aankomst dinsdag 24 december 2022
  • 4 Overnachtingen
  • 4x Ontbijt
  • 1x een 4-gangen keuze diner op Kerstavond
  • 1x Een dinerbuffet met aansluitend Live muziek in bar (van 20:00 – 22:00 uur) op 1e Kerstdag
  • 1x Een 4-gangen keuze diner met aansluitend live muziek in de bar ( van 20:00 tot 00:00 uur) op 2e Kerstdag
  • 2 consumptie munten Hollands Assortiment (20:00-23:00 uur in bar in te leveren). 
  • 1 fles wijn (wit/rood/rose) uit voorgesteld assortiment (1 fles per kamer per arrangement) (alternatief 2 glazen uit Hollands assortiment p.p.)

Prijs: € 340,00 p.p. op basis van een 2-persoons comfort/classic kamer.

Op feestdagen wordt er geen a la carte geserveerd.

1-persoonstoeslag: € 50,00 per persoon per nacht
Exclusief toeristenbelasting

Appartement
Toeslag € 42,50 per persoon per nacht
Kinderen (maximaal 2 op een appartement) gaan tegen 50% van de arrangementsprijs mits zij bij 2 volwassenen op een kamer verblijven, dus € 170,00 per kind. Per kamer kan er 1 extra bed worden geplaatst.
In plaats van het 4-gangen Menu wordt er een kindermenu geserveerd.

De prijs van dit 5-daags Kerstarrangement in Twente is geldig met aankomst op 24 december en vertrek op 28 december 2022.

5 Dagen

Kerst vieren in het prachtige Twente

Met dit 5-daags kerstarrangement geniet u van een compleet verzorgd kerstarrangement in Twente. Het hotel is tijdens de kerstdagen warm aangekleed in sprookjesachtige sfeer. De kaarsen branden, de vuurkorven zijn ontstoken en de sfeervolle verlichting schijnt uit de vele kerstbomen en op beide Kerstdagen is er live muziek. Kom ook genieten in Twente!

Het Hotel - faciliteiten - kamers en appartementen

Ons complete 4-sterren hotel biedt vele faciliteiten. Zoals bijvoorbeeld een verwarmd binnenzwembad met peuterbad, sauna, Turks stoombad, zonnebank, speeltuin en 2 tennisbanen. Voor de kinderen biedt het hotel een eigen recreatieruimte met faciliteiten als kleurtafels, air hockey, tafeltennis, biljart, etc. Ook is er in de belangrijkste schoolvakantieperiodes een recreatieteam met onze eigen mascotte “Sandty” in het hotel aanwezig, waardoor u uw kinderen met een gerust hart kunt laten spelen terwijl u heerlijk kunt genieten van de overige faciliteiten van het hotel.

In Restaurant Moods bent u van harte welkom voor uw lunch en/of diner. In de sfeervolle Lounge kunt u na een intensieve dag heerlijk ontspannen onder het genot van een drankje en/of hapje.

De hotelkamers zijn onder andere voorzien van een wekkerradio, telefoon, televisie, zitje, internetverbinding, badkamer met bad of douche en toilet en een balkon of terras met zitje. Een overdekte passage verbindt het hotel met het appartementencomplex.

De appartementen beschikken over een woonkamer met kitchenette voorzien van koelkast, magnetron, 4 kookplaten en koffiezetapparaat, 2 slaapkamers met 2 bedden, een badkamer met douche / bad en toilet en een badkamer met toilet en douche. Alle appartementen hebben een terras of balkon met zitje.

Het programma tijdens de Kerstdagen

Tijdens de kerstdagen is het 4-sterren hotel warm aangekleed in sprookjesachtige sfeer. De kaarsen branden, de vuurkorven zijn buiten ontstoken en de sfeervolle verlichting schijnt uit de vele kerstbomen die zijn opgetuigd.

Programma:
24 december 2021 4-gangen keuze diner
25 december 2021 Buffet met aansluitend Live muziek in bar 1e Kerstdag (20:00 - 22:00 uur)
26 december 2021 4-gangen keuze diner met aansluitend Live muziek in bar 2e kerstdag (20:00-00:00 uur)