4 uur Vergaderen met een ontspannende Huifkartocht in een charmante omgeving

Bij dit 4-uurs vergaderarrangement met Huifkartocht is inbegrepen:

  • 4 uur zaalhuur
  • Petite four, koffie, thee en water
  • Gebruik van flipover en LCD-scherm
  • Huifkartocht van 1,5 uur
  • 3-gangen verrassingsmenu van de chef

Prijs: € 66,95 p.p.

Frisdranken op nacalculatie

De prijs van dit 4-uurs vergaderarrangement met huifkartocht is geldig tot en met 31 december.

Vergaderen op de Veluwe

Ontdek de mooiste plekjes van de Veluwe tijdens uw zakelijke bijeenkomst. Op deze locatie kunt u stijlvol vergaderen met een klein gezelschap of een grote groep. Onze landelijke vergaderzalen zijn van alle gemakken voorzien met o.a. een flipover en LCD-scherm. Na 4 uur vergaderen kunt u weer tot rust komen in de huifkar. Om de dag af te sluiten wordt u verwacht in het restaurant voor een heerlijk 3-gangen verrassingsmenu.

Huifkartocht

Genieten op een unieke manier, een schitterende huifkartocht over de Veluwe is geschikt voor elk gezelschap. Na het ontvangst maakt u een rustieke tocht van 1,5 uur door de uitgestrekte bossen waar u geniet van de omgeving. U stopt bij de schaapskooi waar u een half uur tijd heeft om te wandelen. 

Een huifkar huren in Voorthuizen biedt vele voordelen. Na een intenstieve vergadersessie komt u heerlijk tot rust in onze huifkar. Om uw dag af te sluiten geniet u van een heerlijk 3-gangen verrassingsmenu. 

Lekkere trek gekregen?

Na een intensieve vergadersessie lust de maag natuurlijk ook wel wat. Daarom bieden wij u graag ons heerlijk uitgebreid lunchbuffet aan die o.a. bestaat uit: soep van de dag, diverse broodsoorten, divers beleg, hartig en zoet. Wraps met kip en zalm, seizoensalades, kroketten, roerei met spek, melk en jus d'orange. 

Na de huifkartocht is het tijd om de dag af te sluiten met een 3-gangen verassingsmenu. Het voorgerecht is een combinatie voor 3 mini gerechtjes, Bij het hoofdgerecht is er een verrassing tussen vlees, vis of vega. Als toetje krijgt u een verrassing van de chef.