4 Dagen Zeilen met Oud en Nieuw!

Bij de Zeiltocht met oud en nieuw is inbegrepen:

  • Inschepen dinsdag 29 december om 20.00 uur in Harlingen
  • Ontschepen vrijdag 1 januari 16.00 uur in Harlingen
  • 3 Overnachtingen
  • 3x Ontbijt
  • 3x Lunch
  • 2x Diner

Prijs: € 345 p.p op basis van 2 personen in een 2-persoonshut op de Suydersee.
Prijs: voor een 1-persoonskamer alleengebruik € 590 p.p.

Prijzen zijn op basis van volpension inclusief koffie en thee, maar exclusief drankjes!

De prijs van dit 4-daagse Oud en Nieuw arrangement op een zeilklipper is alleen mogelijk met aankomst op 29 december 2020.

Beleef Oud en Nieuw aan boord

Alweer een aantal jaren organiseren wij met Oud en Nieuw unieke en altijd gezellige winter-zeilreizen met de traditionele zeilschepen ‘Suydersee’ en ‘Alida’.
De ervaringen van de voorgaande reizen waren altijd erg positief, de bijzondere sfeer van het winter-zeilen voegt een extra dimensie toe.

Wees avontuurlijk, doe eens wat anders en beleef een unieke Oud & Nieuw!

Een voorbeeld van de Oud en Nieuw reis:

Oud & Nieuw reis; een voorbeeld.

Op dinsdag 29 december rond 20.00 uur wordt u hartelijk ontvangen door de bemanning aan boord van de luxueuze tweemastklipper Suydersee.

Na het welkomstwoord van de schipper is er gelegenheid om kennis te maken met de andere gasten in het gezellige dagverblijf van dit historische zeilschip. De volgende morgen, na een uitgebreid ontbijt, varen we rond 10.00 uit voor een enerverende zeiltocht naar het rustieke Vlieland.

Samen de zeilen hijsen, genieten van wind en water op dit unieke natuurgebied dat de status van werelderfgoed heeft. De frisse zeelucht, droogvallende zandplaten en de aanblik van een groep zonnende zeehonden. De laag-staande winterzon geeft het landschap volle kleuren, en op het verlaten water proef je het avontuur. Rond 15.00 uur wordt afgemeerd in de haven van Vlieland en is er nog voldoende tijd voor een strandwandeling of een bezoek aan het dorp Oost-Vlieland.

De volgende dag een korte zeiltocht naar Terschelling waar het een drukte van belang is. We maken ons op voor een heerlijk avondje waarbij onze bevlogen scheepskok een veel-gangen menu uit zijn koksbuis schudt, een avondvullend programma. Net op tijd voor het de spectaculaire lichtkogels van de schepen gaan we het dek op en toasten met z’n allen op het nieuwe jaar. Wie wil stort zich in het bruisende nachtleven van West-Terschelling maar ook aan boord blijft het tot in de kleine uurtjes gezellig.

Op Nieuwjaarsdag, na een heerlijke brunch zetten we weer koers naar Harlingen en wordt nog een keer alles uit de kast gehaald om er een mooie zeildag van te maken.

Wij kijken er naar uit om u aan boord van de ‘Suydersee’ te mogen ontvangen. Na een paar dagen heerlijk uitwaaien op de Waddenzee gaat u met een frisse kop en een goed gevoel het nieuwe jaar in.

De Alida en de Suydersee

De tweemastklipper Suydersee beschikt over een luxe accommodatie. Het sfeervolle zitgedeelte van het schip beschikt over een gezellige bar en een gesloten kombuis. De 9 tweepersoons- en 4 vier-persoonshutten zijn ruim van opzet.

De Alida is een snelle platbodem van 32 meter lang met een accommodatie voor 24 gasten, verdeeld over 12 gerieflijke 2 persoons hutten. Er is een sfeervol benedendek waar u heerlijk kunt vertoeven.

Compleet verzorgde Oud & Nieuw reis

Onze individuele tochten zijn compleet verzorgd en volpension.
Onze bevlogen scheepskok staat er garant voor dat het u aan niets ontbreekt.

Arrangement beoordelingen

8.7
Superb
6 reviews