4 Dagen Kerst vieren op een havezathe in Montferland

Bij dit 4-daagse Kerstarrangement is inbegrepen:

  • Bij aankomst op 24 december een kopje koffie of thee
  • 3 Overnachtingen
  • 3x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 3-gangen menu van de chef op Kerstavond
  • 1e Kerstdag koffie/thee met gebak
  • Een exclusief 5-gangen diner op 1e Kerstdag, voorafgaand een aperitief en een amuse en als afsluiter koffie met huisgemaakte friandises
  • Op 2e Kerstdag een heerlijk 4-gangen diner, voorafgaand een aperitief en als afsluiter koffie met huisgemaakte friandises

Prijzen per persoon:

Standaardkamer: € 339,00 p.p.
Comfortkamer: € 359,00 p.p.
Terraskamer: € 339,00 p.p.
Suite: € 399,00 p.p.
Single: € 499,00 p.p.

De prijs van dit 4-daags Kerstarrangement is geldig van 24 tot en met 27 december 2019.

Kerst in een sfeervolle havezathe

Heerlijk genieten met de kerstdagen in de sfeervolle havezathe aan de voet van de Montferlandse bossen. De feestdagen lekker buiten de deur vieren en verwend worden, dat wil toch iedereen. En ondanks dat u niet thuis bent zult u zich hier zeker snel thuisvoelen en kunt u genieten van de gastvrijheid!

Havezathe met uitzicht op de Montferlandse bossen

De ligging en het karakter van deze prachtig verbouwde boerderij maken het geheel tot een waar lustoord voor diegenen die in een historisch object er even helemaal "uit" willen zijn, met een fabuleus uitzicht op de Montferlandse bossen. Uitstekend om te fietsen en te wandelen of gewoon om rustig van elkaar te kunnen genieten. Prima plaats om niets te doen, niets te hoeven! Mooie lounge met open haard, een sfeervol terras en een bourgondische keuken!

De kamers

Het hotel heeft 17 sfeervolle kamers, waarvan 9 standaard (douche of bad entoilet), 3 comfort (tweepersoons bad of douche en toilet), 4 kamers met een eigen terrasje en 1 aangepast voor minder validen. Er is één suite (2-persoons bad, toilet en infrarood sauna). In het gehele hotel kan men gratis gebruik maken van draadloos internet.

Wat mag u verwachten met de Kerstdagen?

Het Kerstarrangement is met aankomst op 24 december en vertrek op 27 december 2016.

U mag natuurlijk altijd eerder komen en/of later vertrekken. We kunnen dan nog een leuke aanbieding doen. Bij aankomst eerder en/of vertrek later: speciale prijs € 49.50 p.p.p.n. (logies en ontbijt).

Op 24 december krijgt u bij binnenkomst een kopje koffie of thee. Op Kerstavond serveren we een 3-gangen à la carte diner.

Elke morgen kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet 

Op 1e Kerstdag 's morgens koffie/thee met gebak en 's avonds 'n exclusief 5-gangen kerstdiner, voorafgaand een aperitief en een amuse en als afsluiter koffie met huisgemaakte friandises.

Op 2e Kerstdag serveren we een heerlijk 4-gangendiner, voorafgaand wederom een aperitief en amuse. Tijdens de kerstdagen kunt u Kerstconcerten bezoeken, winterse wandelingen maken, stadjes bezoeken, ....

Kortom, er is van alles te doen! Maar.... lekker niets doen en bij de open haard zitten is ook een aanrader!

Arrangement beoordelingen

8.8
Superb
6 reviews