4-daagse Wandelvakantie door Drenthe – Wandelen door de prachtige bossen rondom Orvelte

Dit arrangement is inclusief:

  • Bagagevervoer (1 koffer p.p.) op 2e t/m laatste dag
  • 3 Overnachtingen
  • 3x uitgebreid ontbijt
  • Gebruik GPS met de wandelroutes

Prijs: vanaf € 179,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

Exclusief:

  • Lunch, diner en drankjes
  • Toeristenbelasting
  • Entreegelden
  • Bijdrage aan garantiefonds : € 17,50 per boeking

Middels het garantiefonds is uw vooruitbetaald boekingsbedrag beschermd bij een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling.

Startdata en prijzen

Prijzen per persoon (bij 2 personen op een 2-persoonskamer)

1 maart – 24 maart: € 179,00
29 maart – 25 april: € 199,00
26 april – 30 september: € 209,00
1 oktober – 31 oktober: € 179,00

Prijzen voor 1 persoonskamers: op aanvraag.

De prijs van dit 4-daagse Wandelarrangement is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Wandelen rondom Orvelte

Wandel met deze 4-daagse aanbieding door de prachtige staatsbossen rondom Orvelte. Ook kunt u een bezoek brengen aan één van de mooiste dorpen in Nederland (Orvelte).

Programma:

Op de eerste dag wordt u in de loop van de middag verwacht in uw hotel in Exloo. 

De volgende dag start uw wandeling (naar keuze 19,2 of 22,4 km) richting het Hotel in Wezup. Langs Poolshoogte, een uniek theehuis midden in het bos en de naastgelegen uitkijktoren wandelt u naar de Papenloze kerk (een hunebed). Daarna wandelt u naar uw overnachtingshotel in Wezup.

Op de derde gaat uw wandeling via museumdorp Orvelte (15,1 km), deels over het Drenthepad naar het Hotel in Elp. Ook kunt u kiezen voor de prachtige wandeling (naar keuze 16,8 km of 20,5 km) over het Pieterpad, dwars door de bossen. Uw wandeldag eindigt in Elp voor uw overnachting.

Op de laatste dag wandelt u langs de keramiektuinen Harwi en het theehuis Pooshoogte terug naar Exloo. Hierbij heeft u een keuze uit wandelingen van 19,5 km tot 22,4 km. U kunt desgewenst een nachtje extra bijboeken in dit hotel.

De hotels waar u verblijft:

Dag 1: Het hotel in Exloo
In het centrum van het oude dorp Exloo, bekend van de schaapskudde ligt dit hotel. Met een uitstekende keuken en restaurant waar in informele sfeer een lunch en diner genuttigd kan worden biedt dit hotel een compleet concept voor zowel de passant als de levensgenieter die een meerdaags arrangement in gedachten heeft. 

Dag 2: Het Hotel-Restaurant in Wezup
Dit Hotel Café Restaurant en Slijterij ge­legen in het idyllische Drentse dorpje Wezup tussen Emmen en Westerbork in de gemeente Coevorden. Mede door de gemoedelijke Drentse sfeer hebben we al vele gasten mogen verwelkomen. Naast de vele mogelijke dagtrips en vertier in en om Wezup is deze prachtige locatie heerlijk om te ontspannen en ontstressen.

Dag 3: Het familiehotel in Elp
Gelegen in Drenthe vindt u dit familiehotel. In de directe omgeving zijn vele fiets- en wandelroutes en de centrale ligging van het pittore­ske Elp maakt dit familliehotel een unieke uitvalbasis voor leuke activiteiten. In het restaurant kunt u terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch of een diner. Ook is het heerlijk toeven op het zonnige terras.