4-daags wandelarrangement voor de echte wandelaars

Bij dit 4-daags wandelarrangement is inbegrepen:

  • 3 Overnachtingen
  • 3x Een ontbijtbuffet
  • 3x Een 3-gangen diner
  • Gratis wandelroutes in de omgeving

Prijzen op basis van een standaard 2-persoonskamer:
Midweek € 200 p.p.
Weekend € 210 p.p.

Extra nacht met ontbijt is € 85,00 per kamer.

Eventuele toeslagen of extra’s:
– 1-persoonskamer: € 25 per dag.
– Het meenemen van een huisdier is altijd in overleg, extra kosten: € 15 per nacht.
– Toeslag half pension naar 4-gangen € 25,00 p.p.p.d.

De prijs van dit 4-daags Wandelarrangement in Vijlen is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

4-daags wandelarrangement voor de echte wandelaars

Op een bijzonder 'Limburgs' plekje, hoog op de Vijlenberg ligt dit hotel met een gastvrije toeristische traditie. Hier wacht u een persoonlijk welkom en comfort dat u van een gerieflijk familiehotel mag verwachten.

De omgeving

Vijlen
Het Mergelland ten voeten uit! In de rij van bekende, door veel vakantiegasten bezochte Zuid-Limburgse dorpskernen neemt Vijlen een belangrijke plaats in. Dit is het hoogst gelegen dorp van Nederland. De statige toren van de Martinuskerk spitst fier en vooral hoog boven het landschap uit, en is daarmee een oriëntatiepunt voor wandelaars. Talloze, prachtig gerestaureerde vakwerkhuizen liggen in het landschap rondom verscholen. De Stichting Natuur en Milieu heeft onlangs maar liefst 5 sterren toegekend aan onze omgeving.

De Vijlenerbossen
In het fraaie buitengebied met bossen, weilanden en akkers, dat Vijlen aan alle kanten omringt komt men talrijke monumentale kleinoden tegen. Naast de parochiekerk, recent gerestaureerd, zijn dat o.a. het Panhuis, de Tiendschuur en de Monnikenhof, alle gelegen aan de voet van de Vijlenberg. Met name op de zuidelijke en westelijke hellingen treft men legio prachtige vergezichten over het Geuldal aan.

Het hotel

De kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet en kabel-tv. Met het uitgebreid en heerlijk ontbijt kunt u de dag weer goed beginnen. Of u nu van een boek of van een aperatief wilt genieten in de lounge of op het gezellige voorterras, er is ruimte genoeg. Het tuinterras biedt een boeiend uitzicht op het Limburgse heuvelland. De service voor onze gasten is volledig afgestemd op een gezonde actieve ontspanning die zo goed past in dit gebied met vele wandel- en fietsroutes.

Arrangement beoordelingen

8.6
Superb
20 reviews