4-daags Uutblaos arrangement in de Achterhoek – met Afternoon Tea in de Theetuin

Bij dit 4-daags uutblaos arrangement is inbegrepen:

  • 3 Overnachtingen op basis van een standaard kamer
  • Ontvangst met koffie en thee
  • 3x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • Een afternoon tea in de theetuin of het restaurant
  • 3x Een 3-gangen diner
  • Tennissen op de Almense tennisbanen

Prijs: € 238,50 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

Toeslag 1-persoonskamer: € 15,00 p.p.p.n.
Toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik: € 30,00 p.p.p.n. 

De prijs voor dit 4-daags Uutblaos arrangement in de Achterhoek geldig tot 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Uutblaosen in de Achterhoek

Uutblaosen = heerlijk ontspannen. Met ons uutbloas arrangement kun je heerlijk tot rust in ons gezellige landhotel. U verblijft midden in de natuur met Tennissen, wandelen en Fietsen. Tot in de late uurtjes kunt u in onze theetuin nagenieten van de dag en heerlijk uutblaosen.

Ons Landhotel is gevestigd in een 19e-eeuws klassiek pand, middenin het dorp, naast de kerk gelegen in de Achterhoek. Toch kan u allemaal groen om u heen zien. Via de hoteltuin kijkt u uit op de weilanden en de Berkelvallei. Aan de voorkant kijkt u uit op de Theetuin, met daarnaast natuurgebied Het Elger.

De kamers

Het landhotel beschikt over 22 luxe hotelkamers met gratis draadloos internet, telefoon, radio, televisie, bad en/of douche en een schrijftafel. De kamers in het Landhotel  zijn allemaal verschillend en hebben allemaal hun eigen gezellige sfeer. Het hotel inclusief al onze kamers zijn rookvrij.

Het restaurant

In ons Landhotel kunt u heerlijk genieten van het eten dat in het restaurant geserveerd wordt. Op de menukaart hebben wij heerlijke streekgerechten en ook is er voldoende keuze voor vegetariërs en visliefhebbers. Naast het diner serveren wij ook andere gerechten. Zo hebben we onze lunchkaart, dinerkaart, het kindermenu, en een kaart voor de high tea en afternoon tea. Naast onze dagelijkse menukaarten hebben wij ook speciale arrangementen en evenementen waarbij u kunt genieten van onze keuken.