Swingende avond met Oudjaar en 4 dagen genieten met Oud & Nieuw aan de Zuid-Hollandse kust

Bij dit 4-daags oud en nieuw arrangement is inbegrepen:

 • Ontvangst met koffie of thee en een lekkernij
 • 3 Overnachtingen
 • 2 x Een uitgebreid ontbijt op 30 en 31 december
 • 1 x Een Nieuwjaarsontbijt met een glas bubbels
 • 1 x Een heerlijk 3-gangen diner op 30 december
 • 1 x Een luxe oudjaarsbuffet op 31 december
 • Aansluitend een feestavond met live muziek
 • Tijdens de jaarwisseling een feestelijke toost met bubbels, oliebollen en vuurwerk
 • Route voor een frisse Nieuwjaarswandeling

Prijs: vanaf € 359 p.p. op basis van een 2-persoonskamer comfort met douche.

 • Prijs is exclusief tax & handling fee: € 2,00 p.p.p.n.
 • Wilt u op 30 december aankomen informeert u dan naar de mogelijkheden.

De prijs van dit 4-daags oud en nieuw arrangement is geldig met aankomst op 29 december 2020.

Geef bij uw reservering aan welke aankomstdatum u wenst.

Vier oud en nieuw in Zuid-Holland

Kom het nieuwe jaar inluiden en geniet met oud & nieuw in dit 4-sterren hotel in Zuid-Holland. Heerlijke ontbijten en diners en op Oudjaarsavond een luxe oudjaarsbuffet.

Het hotel

Het hotel beschikt over 50 luxe hotelkamers, 5 duinvilla's, een culinair hoogstaand restaurant, gezellige bistro, terras en een prachtige feestrzaal. Luxe en comfort voeren hier de boventoon. Via een wandelpad loopt u binnen 10 minuten naar het prachtige zandstrand van Ouddorp. Verder beschikt het hotel over gratis draadloos internet,(elektrische) fietsverhuur, gratis parkeren en bagagetransport van en naar de kamer.

Kamers

De kleine tweepersoonskamer comfort met douche is voorzien van twee aan elkaar geschoven bedden, flatscreentelevisie, wekkerradio, telefoon en gratis draadloos internet. Daarnaast beschikt de kamer over een badkamer met douche, toilet en föhn. De kamer is alleen bereikbaar met de trap.

De tweepersoonskamer comfort met bad en balkon is een ruimere kamer, voorzien van twee aan elkaar geschoven bedden, flatscreentelevisie, wekkerradio, telefoon en gratis draadloos internet. Daarnaast beschikt de kamer over een balkon en een badkamer met een aparte douche, bad, toilet en föhn. Deze kamer is bereikbaar met de lift.

De tweepersoonskamer comfort met douche en balkon is voorzien van twee aan elkaar geschoven bedden, flatscreentelevisie, wekkerradio, telefoon en gratis draadloos internet. Daarnaast beschikt de kamer over een balkon en een badkamer met douche, toilet en föhn. Deze kamer is bereikbaar met de lift.

De suite is een ruime kamer met zicht op de duinen. De kamer is voorzien van een tweepersoonsbed, flatscreentelevisie, wekkerradio, telefoon en gratis draadloos internet. Daarnaast beschikt de kamer over een extra zitje en een badkamer met dubbel ligbad, aparte douche, toilet en föhn. Deze kamer is bereikbaar met de lift.

De tweepersoonskamer comfort met bad is voorzien van twee aan elkaar geschoven bedden, flatscreentelevisie, wekkerradio, telefoon en gratis draadloos internet. Daarnaast beschikt de kamer over een badkamer met bad, toilet en föhn. De kamer is alleen bereikbaar met de trap.

De tweepersoonskamer comfort met douche is voorzien van twee aan elkaar geschoven bedden, flatscreentelevisie, wekkerradio, telefoon en gratis draadloos internet. Daarnaast beschikt de kamer over een badkamer met douche, toilet en föhn. De kamer is alleen bereikbaar met de trap.