4-daags Oud & Nieuw arrangement met Diner en Feestavond met DJ

Bij dit 4-daags Oud en Nieuw arrangement in Wageningen is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie of thee en regionale specialiteit
  • 3 Overnachtingen
  • 2x Een uitgebreid ontbijt op 30 en 31 december
  • 1x Een Nieuwjaarsontbijt met een glas bubbels
  • 1x Een heerlijk 3-gangen diner op 30 december
  • 1x Een luxe 4-gangen diner op Oudjaarsavond
  • Feestavond met DJ van 22.00 uur tot 02.00 uur
  • Tijdens de jaarwisseling een feestelijke toost met bubbels en oliebollen
  • Route voor een winterse wandeling en bij terugkomst een smakelijk kopje soep

Prijs: vanaf € 305 p.p. op basis van een 2-persoons Luxe kamer met douche.
Prijs is exclusief tax & handling fee: € 2,00 p.p.p.n.

De prijs van dit 4-daags Oud en Nieuw arrangement in Wageningen is geldig met aankomst op 29 december 2020.

Oud & Nieuw arrangement in Gelderland

Op oudejaarsavond kunt u genieten van een luxe 4-gangen diner en aansluitend een Feestavond met DJ van 22.00 tot 02.00 uur. Om 12 uur toosten we op het nieuwe jaar met oliebollen en champagne. Vier ook een heerlijk Oud & Nieuw op de Veluwe in dit prachtige hotel in Wageningen!

Genieten vanuit hotel van de prachtige omgeving

De ligging van het hotel bovenop de Wageningse Berg is werkelijk uniek. Gasten hebben er schitterende natuurgebieden als de Utrechtse Heuvelrug, het uiterwaardenlandschap van de Rijn, de Betuwe en de nationale parken Veluwezoom en de Hoge Veluwe vrijwel direct onder handbereik. Pal naast het hotel liggen bovendien de schitterende botanische tuinen van het Arboretum Belmonte.

De fraaie natuurlijke omgeving, voorzien van schitterende wandel- en fietsroutes en uitdagende parkoersen voor mountainbikers, maakt dit hotel tot een ideale locatie voor zowel inspirerende zakelijke bijeenkomsten als voor een heerlijk ontspannen verblijf. Maar er is in de directe omgeving veel meer dan natuur dat een bijdrage levert aan de aantrekkingskracht van het hotel. Gasten kunnen vanuit de Wageningsche Berg bijvoorbeeld heerlijk shoppen in Wageningen of Arnhem, een rondje golfen op de Heelsumse of Edese Golfclub, of een bezoek brengen aan een van de vele attracties en musea.

Faciliteiten

Het smaakvol ingerichte en rolstoeltoegankelijke hotel heeft werkelijk alle voorzieningen in huis om uw verblijf tot een succes te maken: een panoramaterras met wellicht het mooiste uitzicht van Nederland, een sfeervolle brasserie, een kwalitatief hoogstaand restaurant, een businesslounge en een fitnesscenter.

Vier oud & nieuw op de Veluwe

Volop gezelligheid met vrienden en familie tijdens de feestdagen, of knijp er tijdens de jaarwisseling juist even tussenuit om te genieten van de rust, de natuur en de warmte bij ons. Op welke manier u het ook viert, met ons oud & nieuw zult u een geweldige en sfeervolle jaarwisseling beleven, zonder de stress van thuis. Laat u culinair in de watten leggen, geniet op oudejaarsavond van een 4-gangen diner, maak een wandeling in de Botanische tuinen, praat lekker bij en kom tot rust. Dat is waar de jaarwisseling in ons hotel voor staat. U bent van harte welkom!