Oud en Nieuw op een zeilschip? Een geweldige ervaring!

Dit Oud & Nieuw arrangement is inclusief:

  • 4 Overnachtingen
  • 4x Ontbijt
  • 4x Lunch
  • 3x Diner

Prijs: € 350,00 p.p.
Voor kinderen tot 12 jaar wordt de helft van de prijs gerekend.

Al vanaf 1 persoon te boeken.
Minimum aantal moet 16 personen zijn.

Inschepen 28 december 20.00 uur Makkum 
Ontschepen 1 januari 15:00 uur Makkum

Het is ook mogelijk om een schip exclusief af te huren. Met catering of op basis van zelfverzorging.
Programma en vaarplan maakt u in overleg met de schipper, we staan open voor alle ideeën. Groepsreis (exclusief catering) is mogelijk, prijs hiervoor is op aanvraag.

De prijs van dit 5-daags Oud & Nieuw arrangement op een zeilschip is geldig met aankomst op 28 december 2019.

Heerlijk genieten van water en wind en sfeer tijdens de jaarwisseling

Zeilen is een fantastische gelegenheid om anderen in een bijzondere omgeving te ontmoeten. Zeilen tijdens de jaarwisseling is helemaal bijzonder! Stap dan aan boord van een prachtig zeilschip, met z'n tweetjes of neem familie en vrienden mee en beleef de jaarwisseling op een wel héle unieke manier. Begin 2020 goed en kom aan boord!

Traditioneel zeilschip

Op de 3 sterren tweemastklipper is het luxueus vertoeven. Eenmaal onder tuig proeft u meteen de sfeer die onlosmakelijk aan dit traditionele zeilschip is verbonden. Zij is in haar element op het IJsselmeer, het Wad en de Friese binnenwateren. Actief meevaren als passagier is mogelijk. De uitstekende accommodatie en eventueel volledig verzorgde catering staan borg voor geslaagde zeiltochten.

Het programma tijdens Oud en Nieuw

Zaterdag 28 December
20.00 uur wordt u hartelijk ontvangen in Makkum door de bemanning aan boord van de luxueuze tweemastklipper. Na het welkomstwoord van de schipper is er gelegenheid om kennis te maken met de andere gasten in het gezellige dagverblijf van dit prachtige historische zeilschip.

Zondag 29 December
De volgende morgen, na een uitgebreid ontbijt, worden rond 10.00 de trossen los gegooid voor een enerverende zeildag naar Vlieland. Samen de zeilen hijsen, genieten van wind en water op dit unieke natuurgebied dat vorig jaar de status van werelderfgoed gekregen heeft. De frisse zeelucht, droogvallende zandplaten en de aanblik van een groep zonnende zeehonden.

De laagstaande winterzon geeft het landschap volle kleuren, en op het verlaten water proef je het avontuur. Rond 16.00 uur wordt afgemeerd in de haven van Vlieland. U kunt het eiland verkennen, gezellige kroegjes bezoeken of een strandwandeling maken.We blijven heerlijk op het eiland liggen waar u zichzelf kunt vermaken met een prachtige fietstocht over het eiland of aan boord of in een van de pittoreske kroegjes, er is veel te beleven.

Maandag 30 December
De volgende morgen, na een uitgebreid ontbijt, worden rond 10.00 de trossen los gegooid voor alweer enerverende zeildag. De frisse zeelucht, droogvallende zandplaten en de aanblik van een groep zonnende zeehonden, de laagstaande winterzon geeft het landschap volle kleuren, en op het verlaten water proef je het avontuur. Rond 15.00 uur wordt afgemeerd in de haven van Terschelling waar het altijd een drukte van belang is. We maken ons op voor een heerlijk avondje waarbij onze bevlogen scheepskokkinnen een heerlijk menu voor u bereidt, een avondvullend programma. U kunt het eiland verkennen, gezellige kroegjes bezoeken of een strandwandeling maken. We blijven heerlijk op het eiland liggen waar u zichzelf kunt vermaken met een prachtige fietstocht over het eiland of aan boord of in een van de pittoreske kroegjes, er is veel te beleven op oudejaarsdag.

Dinsdag 31 December
Een heerlijke dag oudejaarsdag vertoeven op het eiland Terschelling wandelen, fietsen het hele eiland verkennen.

Net op tijd voor het vuurwerk en de spectaculaire lichtkogels van de schepen gaan we het dek op en toasten met z’n allen op het nieuwe jaar. Wie wil stort zich in het bruisende nachtleven van West-Terschelling maar ook aan boord blijft het tot in de kleine uurtjes gezellig.

Woensdag 01 Januari 2020
Op Nieuwjaarsdag slapen we onze roes uit en maken we een lekkere wandeling of een nieuwjaars-duik, ieder voor zich. Na opnieuw een heerlijk ontbijt, zetten we weer koers naar Makkum waar wij einde van de middag aankomen, Met een frisse blik het nieuwe jaar in.

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
1 review
  • 8
    Anoniem

    Genoten, super gezellig. Ontzettend aardige bemanning/bevrouwing.