4-daags Kerstarrangement op een Landgoed in het gezellige Brabant inclusief Live muziek

Bij dit 4-daags Kerstarrangement in Brabant is inbegrepen:

 • Aankomst op 24 december
 • Ontvangst met koffie of thee en Kerstlekkernij
 • 3 Overnachtingen in een comfortabele kamer
 • 3x Uitgebreid Kerstontbijt
 • Een heerlijk 3-gangen Kerstdiner op Kerstavond 
 • Een gastronomisch 5-gangen Kerstdiner op Eerste Kerstdag (inclusief aperitief, amuses, begeleidende wijnen, water en koffie met friandises)
 • Een smaakvol 4-gangen Kerstdiner op Tweede Kerstdag (inclusief aperitief, amuses, begeleidende wijnen, water en koffie met friandises)
 • Turn down service op uw hotelkamer tijdens het diner
 • Bekijk de mooiste Kerstfilms in onze huisbioscoop op Eerste en Tweede Kerstdag
 • Op Eerste en Tweede Kerstdag tussen 15:00 en 16:30 uur Live muziek op het terras (inclusief winterse versnapering, warme chocolademelk en Glühwein)
 • Winterse wandeling op ons landgoed of de uitgestrekte Strabrechtse Heide
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkeren

Prijzen:

 • € 503 p.p. op basis van 2 personen op de Make-My-Day kamer.
 • € 518 p.p. op basis van 2 personen op de Design Deluxe kamer.

Bovenstaande prijzen zijn exclusief toeristenbelasting.

De prijs van dit 4-daags Kerstarrangement in Brabant is geldig met aankomst op 24 december en vertrek op 27 december 2020.

4 Dagen

Een volledig verzorgde Kerst - 4 dagen genieten in Brabant

Vier de kerstdagen in het gezellige Brabant met dit uitgebreide Kerstarrangement. U geniet elke avond van een heerlijk Kerstdiner en 's ochtends staat er een uitgebreid Kerstontbijt voor u klaar. Bekijk de mooiste kerstfilms in onze huisbioscoop en verras uw oren tijdens een winters tafereel op het terras inclusief Live muziek. Maak een prachtige wandeling op ons landgoed of over de uitgestrekte Strabrechtse Heide.

Slapen in alle rust

Onze 97 kleurrijke hotelkamers zijn divers ingericht. Uniek is de kunst op iedere kamer. Wat verrassend! Uiteraard zijn de kamers lekker comfortabel. Ze hebben ieder een prachtig uitzicht op het bos. Wat een omgeving! Zo kom je gemakkelijk tot rust na een intensieve dag of uitgebreid diner. Je bent er even helemaal uit!

De Make-My-Day kamers (24 m²) hebben een prachtig uitzicht op het bos en zijn voorzien van 2 boxspring bedden, ecologisch fairtrade bad- en bedlinnen, bureau, gratis WiFi, kluisje, flatscreen-tv, telefoon, radio, verwarming, wekker, koffie- en theefaciliteiten en badkamer met douche, toilet, haardroger en toiletartikelen.

De Design Deluxe kamers (20 m²) hebben prachtig uitzicht op het bos en zijn voorzien van 1 tweepersoons boxspringbed, ecologisch fairtrade bad- en bedlinnen, bureau, gratis WiFi, flatscreen-tv, telefoon, radio, verwarming, wekker, koffie- en theefaciliteiten en badkamer met douche, toilet, haardroger en toiletartikelen.

Het Kerstprogramma

Het hotel is omgetoverd in een sfeervol kersthotel met kerstbomen, gezellige kerstlichtjes, kerstballen én natuurlijk hoort u de mooiste kerstsongs.

24 December:
U wordt ontvangen met koffie of thee en een heerlijke kerstlekkernij
Op kerstavond geniet u van een heerlijk 3-gangen diner
U overnacht in een van onze comfortbale hotelkamers

25 December:
Er staat een heerlijk uitgebreid Kerstontbijt voor u klaar
U heeft de mogelijk om een winterse wandeling te maken op ons landgoed of uitgestrekte Strabrechtse Heide
Tussen 15:00 en 16:30 uur kunt u buiten genieten van een winters tafereel op het terras met Live muziek, een winterse versnapering en warme chocolademelk en glühwein
In de avond verwennen wij u met een gastronomisch 5-gangen diner inclusief aperitief, amuses, begeleidende wijnen, water en koffie met friandises
Bekijk de mooiste Kerstfilms in onze huisbioscoop
U overnacht in een van onze comfortabele kamers

26 December:
Er staat een heerlijk uitgebreid Kerstontbijt voor u klaar
U heeft de mogelijk om een winterse wandeling te maken op ons landgoed of uitgestrekte Strabrechtse Heide
Tussen 15:00 en 16:30 uur kunt u buiten genieten van een winters tafereel op het terras met Live muziek, een winterse versnapering en warme chocolademelk en glühwein
In de avond verwennen wij u met een uitgebreid 4-gangen diner inclusief aperitief, amuses, begeleidende wijnen, water en koffie met friandises
Bekijk de mooiste Kerstfilms in onze huisbioscoop
U overnacht in een van onze comfortabele kamers

27 December:
Er staat een heerlijk uitgebreid Kerstontbijt voor u klaar
Uitchecken