3 Dagen Super Voordelig genieten in een Chatel in Giethoorn

Bij dit 3 dagen Super voordelig genieten in Giethoorn is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een Weerribben ontbijt bezorgd in uw chatel
  • 1x Een 3-gangen diner in het restaurant op het park
  • 1x Eenvoudige gourmet of barbecue bij uw chatel

Prijzen:

In januari, februari, maart, november, december
2 personen € 139,50 p.p.
3 personen € 112,50 p.p.
4 personen € 99,50 p.p.

In april, mei en september 
2 personen € 199,50 p.p.
3 personen € 152,50 p.p.
4 personen € 129,50 p.p.

In juli en augustus
2 personen € 250,00 p.p.
3 personen € 185,00 p.p.
4 personen € 150,00 p.p.

LET OP: alleen te boeken met aankomst op maandag, dinsdag of woensdag!

De prijs van dit 3 dagen Super voordelig genieten in een Chatel in Giethoorn is geldig tot en met 31 decemer 2023 met uitzondering van de feestdagen en schoolvakanties.

3 Dagen Super Voordelig genieten in hartje Giethoorn

Even lekker 2 nachten er op uit, jezelf onttrekken aan de dagelijks sleur en beslommeringen en genieten van dit compleet verzorgde arrangement in hartje Giethoorn. U overnacht in een bijzondere Chatel, het ontbijt wordt lekker bezorgd en 's avonds gaat u een keer heerlijk dineren en de andere avond samen gourmetten of barbecuen. Te boeken met aankomst op maandag, dinsdag of woensdag.

Bijzondere Chatel in Giethoorn

Overnachten in een luxe hotelkamer verpakt in een sfeervolle chalet. Nieuw op het vakantiepark in Giethoorn is de unieke Chatel. De Chatels liggen in hartje Giethoorn en zijn omgeven door water. Dit Gieters genieten met de r in de maand arrangement biedt u de gelegenheid om de prachtige kleuren en geuren van het najaar of voorjaar te ervaren in dit pittoreske dorp en haar omgeving.

De geschakelde, gelijkvloerse chalet is geschikt voor maximaal 4 personen. Het verblijf is elektrisch verwarmd en voorzien van airconditioning. Er is een slaapkamer met een 2-persoonsbed, de 2e slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden.

De chatel is geschikt voor een kort verblijf in Giethoorn. Het beschikt over een eigen badkamer met douche en toilet. In de keuken zit een kleine koelkast en een nespresso koffiezetapparaat. Iedere chatel beschikt over een eigen terrasje met meubilair. Net als op een hotelkamer is het niet mogelijk om te koken in het chalet. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van Restaurant aan huis of lekker dineren in Burgers&Grill of in een van de vele restaurantjes in het dorp.

Eetcafe - American Diner

Dit Amerikaans getinte luxe hamburger & Grill restaurant is gelegen midden in de historische dorpskern van Giethoorn. De pittoreske huizen, de vlonders en bruggetjes en het culturele erfgoed doet denken aan Venetië. Giethoorn wordt dan ook wel het Venetië van het Noorden of Hollands Venetië genoemd. De gezellige American diner beschikt over een terras aan twee kleine haventjes die uitmonden aan het meer ‘t Bovenwijde en grenst met de voorzijde aan het wandelpad door de dorpskern.

Het unieke Build-your-own-burger of Hotdog in combinatie met diverse gerechten van de Grill, zorgen voor een ideale lunch of diner met voor ieder wat wils. Daarnaast kunt u ook ouderwets genieten van een (eigen) barbecue, grill gourmet of grill for two.

Met de historische dorpskern en het prachtige Mationaal Park de Weerribben-Wieden als achterland in combinatie met een uitgebreide vloot van (fluister) boten, kano’s, supplanken en een breed aanbod aan water- en land activiteiten, biedt deze American Diner u een onvergetelijke beleving tijdens een (mid)dag, avond, weekend of korte vakantie aan.

Het programma:

Dag van aankomst (alleen mogelijk op maandag, dinsdag of woensdag)
Vanaf 15.00 uur zijn de sleutels van uw chatel beschikbaar.

18.00 uur
U wordt in het restaurant verwacht voor een 3-gangen Build-Your-Own-menu.

1e dag
09.00 uur
Het Weerribben ontbijt wordt bij de Chatel gebracht.
Tevens wordt de picknick meegeleverd.

18.00 uur
De eenvoudige barbecue/gourmet wordt bij de chatel gebracht.

Dag van vertrek
09.00 uur
Het Weerribben ontbijt wordt bij de chatel gebracht.
Eventuele bagage kan bij het restaurant worden gebracht.