3 dagen Romantisch genieten in het oosten – Ontdek het Drentse coulisselandschap

Bij dit Romantisch arrangement in Drenthe is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x Uitgebreid ontbijt
  • Beide avonden een 3-gangen keuze diner
  • 1x Lunch bij De Koffiepot (Hoogeveen)
  • Entreebewijs voor De Luie Tuinman (Ruinen)
  • Diverse fietsroutes

Prijs: € 155,00 p.p. op basis van 2 personen op een kamer.
Exclusief toeristenbelasting á € 2,00 p.p.p.n.

De prijs van dit Romantisch arrangement in Drenthe is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Romantisch genieten in Drenthe

Gezellig een paar dagen er op uit met zijn tweetjes in Drenthe? Geniet dan van dit Romantisch arrangement waarbij u overnacht in een sfeervolle kamer, De Luie Tuinman in Ruinen gaat opzoeken en heerlijk dineert in het restaurant. Tevens krijgt u diverse fietsroutes mee om er eens lekker op uit te gaan. Maak een tocht door de het Drentse landschap en geniet van een heerlijke lunch bij De Koffiepot in Hoogeveen.

Ontdek de omgeving

Dat u na uw eerste bezoek meteen wegloopt met Drenthe, is heel begrijpelijk. Op pad door het Drentse coulisselandschap komt de fervente fietser of wandelaar namelijk alles tegen wat zijn of haar hart sneller laat kloppen. Kleinschaligheid, historie, charme, cultuur en natuur wisselen elkaar op hartverwarmende wijze af. De provincie Drenthe biedt verschillende mooie fiets en wandelroutes, die u door prachtige natuurgebieden leiden.

De hotelkamers en het restaurant

De kamers in dit 3-sterren hotel zijn van alle gemakken voorzien. Alle kamers op de eerste etage zijn voorzien van een balkon met zitje, bad en/of douche met toilet, 2 enkele bedden, kleuren tv, bureau en een kledingkast met hang- en leggedeelte.

Het appartement op de begane grond is voorzien van 3 eenpersoonsbedden, douche met toilet, kleuren tv, bureau, eethoek en een kledingkast met hang- en leggedeelte. Tevens heeft het appartement buiten een zitje aan de zonzijde.

Er is gratis parkeergelegenheid en in het gehele hotel heeft men de beschikking over gratis WI-FI.

In het restaurant treft u bij ons een gemoedelijke sfeer en passende gastronomie aan. Onze menukaart is gevarieerd en seizoensgebonden. Zoals de natuur om ons restaurant steeds veranderd, zo varieert ook wat wij serveren. Kom binnen en laat u culinair verrassen!