3 dagen Golfen op 2 prachtige Banen, inclusief Wellness in Brabant

Dit Golfarrangement inclusief wellness is inclusief:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een uitgebreid ontbijt
  • 1x Een heerlijk 3-gangen à la carte diner
  • 2x Een dagentree BLUE Spa van 10:00 tot 23:00 uur
  • 1x Een 18-holes Greenfee bij Golfpark de Haenen
  • 1x Een 18-holes Greenfee bij Golfbaan de Turfaert

Prijs: vanaf € 328,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer comfort.
De prijs is exclusief de toeristenbelasting.

Geef bij uw reservering duidelijk aan op welke dagen en hoe laat u wenst te golfen.

De prijs van dit Golfarrangement inclusief wellness in Brabant is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Onvergetelijke Golftrip in Brabant - Heerlijke wellnessfaciliteiten

Tijdens deze onvergetelijke 3-daagse golftrip in Brabant speelt u op twee prachtige golfbanen en geniet u van heerlijke wellnessfaciliteiten. Ontspanning en uitdaging komen samen op de golfbaan, terwijl u na afloop kunt genieten van de vele wellnessfaciliteiten. Kortom, een perfecte combinatie van golf en ontspanning in het prachtige Brabantse landschap.

Overnachten nabij het stadscentrum van Etten-Leur

Dit hotel biedt u alles wat u nodig heeft voor een ontspannen en comfortabel verblijf. Geniet van een drankje in de gezellige bar, waar u kunt kiezen uit een breed scala aan drankjes en hapjes. In het verfijnde restaurant kunt u genieten van culinaire hoogstandjes, bereid met verse en lokale ingrediënten. De ruime kamers en suites zijn stijlvol ingericht en bieden u alle comfort die u nodig heeft voor een goede nachtrust.

Het hoogtepunt van dit hotel is zonder twijfel de BLUE Wellness, waar u helemaal tot rust kunt komen. Hier vindt u twee soorten sauna's, een Turks stoombad, infraroodbeamers, een afkoelbad en schoonheidssalons voor ontspannende behandelingen.

Na een dagje ontspannen kunt u genieten van een heerlijk diner in het restaurant, terwijl u uitkijkt over het zonnige terras bij het vijvertje. Kortom, bij Hotel in Etten-Leur kunt u genieten van een onvergetelijke ervaring van luxe en ontspanning.

Golfpark de Haenen en Golfbaan de Turfvaert

Golfpark de Haenen:
In het Brabantse Teteringen is een park waar genieten voorop staat. De golfbaan is voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer een uitdagende baan. Er is een 18 holes baan en een schitterende Par 3. Er zijn verschillende oefenfaciliteiten naast de driving range die voor iedereen toegankelijk zijn. Onbetwist de meeste afwisselende baan van Brabant!

(Golfpark de Haenen ligt op 23 minuten rijden vanaf het hotel.)

Golfbaan de Turfvaert:
Is vriendelijk voor de beginnende golfer en tegelijk uitdagend voor de geoefende speler. De Turfvaert is een 'nieuwe klassieker' en wil jou golf laten beleven zoals wij denken dat golf bedoeld is; rust, gezelligheid en gastvrijheid. In de voormalige boerderij die dateert uit 1956 zijn behalve de brasserie ook de receptie, kleedruimtes en de comfortabele lounge te vinden.

(Golfpark De Turfvaert ligt op 10 minuten rijden vanaf het hotel.)