3 Dagen genieten met het gezin in Giethoorn – Slapen aan het water, varen en Dafrijden

Bij dit 3 dagen genieten arrangement in Giethoorn is inbegrepen:

 • 2 Overnachtingen in een chalet aan het water
 • 2x Ontbijt
 • 1x Barbecue, kaasfondue of gourmet bij uw vakantiewoning
 • 1x plate service in de woning
 • Dafrijden (4 uur)
 • Koffie en saucijzen broodje
 • Ronde boerengolf of voetgolf
 • Sloep, 2 dagen vrij gebruik
 • Gebruik faciliteiten 
 • Toeristenbelasting
 • Schoonmaakkosten
 • Servicekosten

Prijs: vanaf € 230,00 p.p. voor de volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.
Jongere kinderen zijn uiteraard ook welkom, de prijs hiervoor is op aanvraag. 

De prijs van deze 3 dagen genieten arrangement in Giethoorn is geldig tot 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Genieten met je familie in Giethoorn

Op zoek naar een plek om er even tussen uit te gaan? In Giethoorn kunt u genieten van een verblijf in een chalet aan het water met eigensteiger met elektroboot. Om uw weekend helemaal af te maken gaat u ook een rondje rijden met een DAF en brengen we lekker eten naar uw chalet. 

Genieten in de natuur

Dag 1
Vanaf 12.00 uur is het mogelijk gebruik te maken van alle faciliteiten mits geopend
Om 15.00 uur zijn de sleutels beschikbaar

18.00 uur
Er wordt een plate naar keuze bij uw chalet bezorgd

Dag 2
09.00 uur
Het Wieden ontbijt wordt naar uw chalet gebracht

De DAF staat voor u klaar voor een tocht door het nationaal park de Weerribben-Wieden met stops in Ossenzijl voor een heerlijke kop koffie naar keuze en saucijzenbroodje en in Paasloo voor een ronde Boerengolf of voetgolf

19.00 uur
De barbecue, gourmet of kaasfondue wordt bij uw woning bezorgd

Dag 3
08.30 uur
Het Wieden ontbijt wordt naar uw chalet gebracht.


Nostalgisch en waterrijk Giethoorn

Ons vakantiepark is gelegen midden in de historische dorpskern van Giethoorn. De pittoreske huizen, de vlonders en bruggetjes en het culturele erfgoed doet denken aan Venetië. Giethoorn wordt dan ook wel het Venetië van het Noorden of Hollands Venetië genoemd. Ons vakantiepark biedt plaats aan 2-,4- en 6 -persoons lodges, diverse hotellodges en 5 groepsaccommodaties voor 12 personen. Het park beschikt ook over een omheind kindergedeelte met diverse familielodges, waardoor u onbezorgd kunt genieten terwijl de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Van april t/m oktober beschikt iedere lodge over een elektrosloep. Hierdoor kan men optimaal genieten van Giethoorn en haar prachtige omgeving.

Op het park is het Amerikaans getinte luxe hamburger & Grill restaurant gevestigd. De gezellige American diner beschikt over een terras  aan 2 kleine haventjes  die uitmonden aan het meer ‘t Bovenwijde en grenst met de voorzijde aan het wandelpad door de dorpskern. Het unieke BUILD-YOUR-OWN  BURGER of HOTDOG in combinatie met diverse gerechten van de Grill, zorgen voor een ideale lunch of diner met voor ieder wat wils. Daarnaast kunt u ook ouderwets genieten van een (eigen) barbecue, grill gourmet of grill for two.

De omheinde speeltuin, grote speelzolder met ballenbak en de leuke kinderkaart maken van Burgers & Grill het ideale restaurant van Giethoorn om rustig en veilige manier  te kunnen genieten van uit eten met de kinderen in dit prachtige waterdorp. Kom heerlijk tot rust in uw lodge, stap in uw elektrosloep om de omgeving te verkennen, gooi uw hengel even uit tijdens het varen of ontdek de prachtige omgeving en maak gebruik van het uitgebreide fiets-en wandelpadennetwerk. Laat u volledig ontzorgen door Burgers&Grill. Samen met de het Nationaalpark de Weerribben-Wieden, de bos en heide gebieden in Havelte  en cultureel erfgoed Maatschappij van de Weldadigheid op steenworp afstand biedt dit vakantiepark alle ingrediënten voor een geslaagd weekend weg of (korte) vakantie.

Culinaire invulling en activiteiten arrangement

Wieden ontbijt
Croissant, 2 luxe broodjes, 2 soorten kaas, 3 soorten vleeswaren, omelet, stuk fruit, botercups, zoetwaren, verse jus d’orange. Koffie of thee is niet inbegrepen. Mocht u dit wensen dan kunt u dit bij boeken tegen een kleine toeslag.

Gourmet standaard
Speklap, varkensfilet, hamburger, biefstuk, kipfilet, 2 salades, sauzen, garnituren en brood met boter
Inclusief gourmetstel

BBQ standaard
Braadworst, hamburger, kipsaté, sparerib, speklap, groene- en huzarensalade, div. sauzen, satésaus en brood met boter.
Inclusief BBQ + gasfles.

Kaasfondue
Geniet van een heerlijke kaasfondue met diverse broodsoorten en groente. Inclusief kaasfondue-set.

DAFJE rijden
Aan de hand van een puzzelroute gaat u door het gebied rijden, nadat u uitleg en instructie heeft gekregen. U strijdt voor een heuse DAF Bokaal tijdens de behendigheidsproeven onderweg. (max 4 pers., chauffeur 23 jaar en ouder).