3 dagen Genieten in een Landhuis in Twente en een dag 18 holes golfen

Bij dit 3-daags Genieten & Golfen arrangement in Twente is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een ontbijtbuffet
  • 2x Een 3-gangen diner
  • 1x Een 18 holes greenfee voor Golfbaan de Koepel

Prijs: € 159,00 p.p. op basis van een verblijf in de economy kamer. 

Wilt u verblijven in de comfort kamer? De prijs per persoon bedraagt € 169,00.
In de bostuin kamer kunt u verblijven voor € 189,00 p.p. 

Toeslagen, prijs toeslag is per persoon:

  • Feestdagen: € 10,00
  • Weekend (aankomst vrijdag of zaterdag): € 10,00
  • Hoogseizoen (aankomst in juni, juli, augustus, september): € 10,00
  • Geen hoogseizoentoeslag op aankomstdag zondag (tenzij dit een feestdag is)

De prijs van dit 3-daags Genieten & Golfen arrangement in Twente is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

3 Dagen Genieten in Twente en een dag heerlijk golfen

Heerlijk genieten in een sfeervol landhuis in het Twentse Markelo en een dag 18 holes golfen op een bijzondere golfbaan. Tijdens uw verblijf kunt u genieten in het landhuishotel van een heerlijk ontbijtbuffet en 3-gangen diners. De golfbaan ligt op zo'n 20 minuten rijden van het landhuis.

Hotelkamers

Alle hotelkamers zijn standaard voorzien van een zithoek, televisie, een bureau en een ruime badkamer met föhn, toilet en een douche of bad. 

De Economy kamer is een kleine, maar functionele kamer met gratis wifi, tv, kluis, werkgedeelte met bureau, zitje met tafel, minibar, föhn en inloopdouche. 

Deze compacte, rookvrije Economy kamer beschikt over een twin boxspring en is het meest geschikt voor kortere verblijven.

Comfort kamer:
De Comfort kamer is een ruime kamer met gratis wifi, flatscreen tv, kluis, werkgedeelte met bureau, zitje met tafel, minibar, föhn en inloopdouche. De meeste comfort kamers beschikken naast een inloopdouche ook over een ligbad. Heeft u voorkeur voor een kamer met inloopdouche en ligbad, vermeld dit bij uw reservering. Op basis van beschikbaarheid, zullen wij hier rekening mee houden. 

Deze ruime, rookvrije, comfort kamer beschikt over een twin boxspring en is geschikt voor langere verblijven. Eén van de comfortkamers is geschikt voor minder valide gebruik.

Bostuin kamer: 
De Bostuin kamer, best gewaardeerd, is een royale kamer met gratis WIFI, flatscreen tv, kluis, werkgedeelte met bureau, luxe zitje met tafel, goedgevulde mini bar bij binnenkomst (GRATIS), nespresso apparaat, waterkoker, Rituals badkamer pakket, inloopdouche en ligbad en een fenomenaal uitzicht op onze prachtige bos-tuin. Deze luxe, rookvrije, Bostuin kamer beschikt over een twin boxspring en is uitermate geschikt voor langere verblijven.

Golfen in Wierden

Kunt u ook zo intens genieten van een mooi landschap en het lekker buiten zijn? De golfbaan slingert door een prachtig stukje natuurgebied dat vroeger bekend stond als de Wierdense duinen. U kunt hier genieten van een optimale speelkwaliteit. Graag begroeten wij u persoonlijk als gastspeler of als bezoeker op de golfclub.

De baan is een uitdagende en afwisselende 18 holes par 70 baan met kenmerkende jeneverbesstruiken en oude inheemse bomen. Een stuk heide met een schaapskooi, waar omheen een aantal holes zijn gesitueerd, geeft de baan een heel eigen karakter. Door de zanderige ondergrond is de baan gedurende de seizoenen vrijwel altijd goed bespeelbaar.

De golfbaan ligt op zo'n 15 minuten rijden van het hotel.