3 dagen Fietsen en Wandelen in Brabant – Genieten van de Brabantse natuur

Dit arrangement is inclusief:

  • Welkomstdrankje
  • 2 overnachting
  • 2 uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x luxe 3-gangen diner
  • 1 x lunchpakketje voor onderweg
  • Informatiepakket met diverse fiets- en wandelroutes.

Prijs: vanaf € 134 p.p. op basis van een kleine 2-persoonskamer comfort

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Fietsen en Wandelen in Brabant

Geniet van een heerlijk 3-daags Fiets en Wandelarrangement in het prachtige Brabantse land vanuit het dorpje Vlijmen. Vlijmen ligt op 5 minuten rijden van 's-Hertogenbosch en daarom de perfecte uitvalsbasis om te genieten van 3 dagen fietsen en wandelen.

Het hotel en de faciliteiten

Het hotel is gelegen in het oer-Brabantse plaatsje Vlijmen in de provincie Noord-Brabant en ligt op enkele minuten rijden van de historische stad ’s-Hertogenbosch. Hier kunt u volop winkelen, musea bezoeken en genieten van de vele terrasjes. Daarnaast kunt u vanuit het hotel per fiets of te voet prachtige natuurgebieden ontdekken, zoals De Loonse en Drunense Duinen. Verblijft u met de kinderen? Dan mag een uitstapje naar Safaripark De Beekse Bergen natuurlijk niet ontbreken. 

Brabantse gastvrijheid
Dit hotel is de ideale locatie om de Brabantse gastvrijheid te ervaren. Het vriendelijke personeel, het moderne interieur en de beschutte tuin dragen bij aan een ontspannen verblijf. In het à la carte restaurant kunt u genieten van de specialiteiten van het seizoen en in de Brabantse bar sluit u de dag gezellig af. 

Ontdek Noord-Brabant
Houdt u van een stevige wandeling of fietstocht? Dan bent u hier aan het juiste adres. In de omgeving van het hotel zijn namelijk verschillende natuurgebieden te vinden waar u een heerlijke wandeling of fietstocht kunt maken. Houdt u meer van het stadsleven? Dan kunt u uiteraard een mooie stadswandeling maken door ’s-Hertogenbosch of door één van de vele dorpjes in Noord-Brabant.

De omgeving

De omgeving heeft voor een ieder wat wils. U kunt een bezoek brengen aan de bruisende stad ’s-Hertogenbosch, waar u kunt winkelen en op een van de vele terrasjes kunt genieten. Daarnaast is er voor de natuur- en cultuurliefhebber van alles te beleven, zowel in de stad ’s-Hertogenbosch als in de omgeving van het hotel. De historische gebouwen, kleine stadsriviertjes en de natuurgebieden zijn gemakkelijk met de fiets, te voet of via het water te bereiken.