3-daags Weekendje weg in historisch Delft – Ontdek de stad

Bij dit 3-daags weekendje weg in historisch Delft is inbegrepen:

  • Ontvangst met een zalige sangria of een bierproeverij van onze Delftse bieren met een portie heerlijke chorizokroketjes
  • 2 Overnachtingen in een sfeervolle hotelkamer
  • 2x Ontbijt
  • Parkeren bij Zuidpoort garage

Prijs: € 130,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
De prijs is exclusief toeristenbelasting.

De prijs van dit 3-daags weekendje weg in Delft is geldig tot 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen. 

Ontdek historisch Delft

Weekendje weg in Delft en genieten in een bijzonder hotel. Ga er 3 dagen tussenuit en ontdek deze historische stad. Dit sfeervolle hotel is gelegen in het gezellige centrum van Delft, ideaal dus als u Delft echt wilt leren kennen en ontdekken. 's Avonds loopt u zo het hotel uit voor een hapje eten in de stad en overdag kunt u de stad verkennen.

Gezelligheid in Delft

Het hotel is gelegen in het centrum van Delft. Lekker shoppen en een hapje eten mogen niet ontbreken tijdens een bezoekje aan Delft. Delft heeft zoveel gezellige en mooie restaurants. Vandaar dat wij alleen ontbijt, lunch en borrel serveren. In de zomer kunt u op onze terrasboot wel van een heerlijke daghap genieten. 

Sigarenfactory Swarttouw & Brasserie ’t Straatje van Vermeer

Het prachtige historische pand waar het hotel in zit was een sigarenfabriek. Toen de fabriek werd gesloten is het pand omgetoverd tot restaurant: Het Straatje van Vermeer.

Boven de Brasserie ’t Straatje van Vermeer splitste men de etages op in studentenkamers. Uiteindelijk heeft men in het jaar 2000 van deze studentenkamers hotelkamers gemaakt. Dankzij de mooie historie van ons hotel hebben wij de brasserie de naam ’t Straatje van Vermeer gegeven.