3-daags Wandelarrangement op de Veluwe – Wandelen en verblijf 2 nachten op een luxe hotelkamer

Bij dit 3-daags Wandelarrangement op de Veluwe is inbegrepen:

  • 2 Overnachting in een hotelkamer met weids uitzicht
  • 2x Ontbijt
  • 1 x tafelgrillen
  • Midgetgolf

Prijs: vanaf € 149,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

Prijs is exclusief toeristenbelasting.

De prijs van dit 3-daagse Wandelarrangement op de Veluwe in een luxe hotelkamer is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

3-daags Wandelarrangement op de Veluwe

Ontdek de mooiste plekjes op de Veluwe tijdens één van de prachtige wandelroutes in de buurt van het hotel. Wandelroutes zijn beschikbaar bij de receptie van het hotel. 's Avonds gezellig tafelgrillen en samen midgetgolfen. Ga er drie dagen tussen uit en geniet in dit schitterende stukje natuur.

Hotelkamers op de Veluwe

Wilt u binnenkort graag een weekendje, weekje of nog langer het ultieme vakantiegevoel beleven op een prachtige locatie met de Veluwe als achtertuin? Dan is dit hotel in Voorthuizen écht iets voor u. Geniet van de services van een hotel en profiteer tegelijkertijd van de voorzieningen van een vakantiepark. Voor een weekendje weg met zijn tweeën of een vakantie met het gezin is ons hotel in Voorthuizen ideaal; de hotelkamers bieden namelijk plaats aan 2 tot 4 personen. Tijdens uw hotelovernachting maakt u onbeperkt gebruik van de faciliteiten van het recreatiepark Neem een duik in ons binnen- of buitenzwembad, geniet van de zon op de ruime ligweide rondom het buitenzwembad, schuif aan in ons restaurant en laat u culinair verrassen. Ook aan de kinderen is gedacht; tijdens uw verblijf in ons hotel op de Veluwe vermaken de kinderen zich in de speeltuinen, op de sportvelden of bij het animatieteam. 

Ontdek de Veluwe tijdens 1 of meerdere wandelroutes

Om samen de omgeving te verkennen is super! U zult verrast zijn hoeveel mooie en onontdekte plekken de Veluwe heeft. U kunt vanuit het hotel een lunchpakketje meenemen om onderweg te nuttigen, maar er zijn in de buurt ook diverse restaurantjes waar u kunt aanschuiven voor een heerlijke lunch!