3-daags Wandelarrangement – Genieten in Brabant

Bij dit 3-daags Wandelarrangement in Brabant is inbegrepen:

  • 2 Overnachting
  • 2x Ontbijt in de sfeervolle authentieke kapel
  • 1x Een heerlijk diner in de brasserie 
  • Wandelroutes

Prijs: vanaf € 183,50 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

Extra\’s en eventuele toeslagen

€ 1,50 p.p.p.n. toeristenbelasting 
1-persoonstoeslag € 30,- per nacht. 
Up-grade superior Deluxe kamer € 17,50 per verblijf.

De prijs van dit 3-daagse Wandelarrangement Brabant is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Wandelen vanuit een voormalig klooster

Dit hotel ligt in een rustige en bosrijke omgeving en is het ideale startpunt voor mooie wandelingen. U krijgt ook wandelroutes bij dit wandelarrangement zodat u dit mooie Brabant eens kunt gaan ontdekken. In het karakteristieke hotel, dat voorheen een klooster was, geniet u van een heerlijke kamer, lekker ontbijt en is 1 diner inbegrepen. 

Kom een paar dagen heerlijk wandelen

U bent van harte welkom in dit 4-sterren hotel, een voormalig klooster, dat gelegen is in een gezellige bosrijke omgeving en nabij de steden Breda, Roosendaal, Bergen Op Zoom en Antwerpen. Een perfecte locatie voor een heerlijk weekendje weg.

In de omgeving zijn er diverse recreatiemogelijkheden zoals onder andere Rosada Fashion Outlet, Sneeuwattractiepark Skidôme in Rucphen, Indoor Skydive Roosendaal, Wellness Roosendaal, Waterpark Splesj, de Basiliek in Oudenbosch en diverse bijzondere tuinen. Tevens zijn de attractieparken De Efteling en Safaripark Beekse Bergen binnen 35 autominuten bereikbaar.