3-daags Wandelarrangement en picknicken aan de Rijn in Gelderland

Bij dit 3-daags Wandelarrangement zit inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen in een standaardkamer
  • 2x Genieten van het heerlijke ontbijbuffet
  • 1x Een goedgevulde picknicktas (met een Frans kaasje en lekkere metworst, een flesje Prosecco en natuurlijk lekkere broodjes)
  • Diverse wandelroutes
  • Gratis parkeren
  • Gratis wifi

Prijs: € 99,00 p.p. op basis van een 2-persoons standaardkamer.

De 1-persoonstoeslag is 50% van de arrangementsprijs.

De prijs van dit 3-daags Wandelarrangement aan de Rijn in Gelderland is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Beleef een ontspannen weekend in Tolkamer

Bent u toe aan een beetje ontspanning, is het tijd om het drukke leventje even te ontgaan? Dat komt mooi uit. Ontdek de prachtige omgeving van het mooie stadje Tolkamer. Ga op pad en bewandel één van de vele wandelroutes, kies een mooie plek uit voor een hapje en een drankje uit de goed gevulde picknicktas terwijl u geniet van het prachtige uitzicht

Wandelend het Gelders Eiland verkennen

Tijdens uw verblijf kunt u te voet de mooiste plekjes van de prachtige omgeving bewonderen. Benieuwd wat deze prachtige omgeving te bieden heeft, bewandel dan één van de onderstaande wandelroutes. 

Tolkamerwandeling (4 kilometer): ontdek de mooiste plekjes van dit voormalige grensdorp en vindt de verborgen historische schatten.

Rondom Bijland (10 kilometer): een natuur- en recreatiegebied van maar liefst 300 hectare met een open verbinding naar de Rijn. Bewonder de talrijke vogels en geniet van de verassende uitgestrekte vergezichten. 

Eltenberg wandelroute: een bosrijk heuvelgebied op de grens van Nederland en Duitsland. Aan de Duitse zijde van de grens de Eltenberg en aan de Nederlandse zijde het Bergherbos. U loopt langs vele historische plekken op de Eltenberg. Bewonder indrukwekkende uitzichten en historische overblijfselen uit zowel de vroege als de moderne geschiedenis.

Verblijf in dit hippe ingerichte douanekantoor

Het hotel beschikt over 16 kamers die verschillen tussen basic en comfort. U kunt kiezen uit verschillende kamers, genaamd: Economy Room, Standaard Room, Single Room Plus en Comfort Room.

Alle kamers zijn rookvrij en hip ingericht. De kamers beschikken over een kabeltelevisie, een zithoek, een bureau, een ventilator en gratis wifi op de kamer. Geniet in de zithoek van een lekker kopje koffie of thee. De badkamer is voorzien van een föhn, toilet en een bad of douche.