3-daags wandel arrangement op de Veluwe met verblijf in Luxe hotelkamer

Bij dit 3-daags Wandelarrangement op de Veluwe is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen op een Luxe hotelkamer op de begaande grond
  • 2x Ontbijt in ons restaurant 
  • 1x Een 3-gangen keuze menu

Prijs: vanaf € 141,50 p.p. op basis van een Luxe hotelkamer op de begaande grond.

De prijs van dit 3-daags Wandelarrangement op de Veluwe is geldig tot 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen. 

Wandelarrangement op de Veluwe

Ontdek de Veluwe te voet en kies zelf uw route. U overnacht in een mooie hotelkamer. Heerlijk weekendje weg voor de echte natuurliefhebbers en leuk om met z'n tweetjes te doen. U verblijf in onze luxe hotelkamers met uitzicht op de bosrand.

Overnachten in een Luxe hotel kamer

Op de begane grond bevinden zich onze luxe 2-persoons hotelkamers met een oppervlakte van 25 m². De hotelkamers zijn stijlvol en modern ingericht en van alle gemakken voorzien, zoals o.a. een comfortabel boxspringbed, een zitje, een flatscreen televisie, een luxe badkamer met een douche, wastafel en toilet, een Nespresso koffiemachine, een waterkoker en een minibar met lekkere drankjes.

De hotelkamers bieden een fijne buitenruimte met terrasmeubilair, vanaf waar u een vrij uitzicht heeft over de prachtige weilanden. Ook is er een airco aanwezig: wel zo fijn op de warme zomerdagen. Wij zorgen voor opgemaakte bedden, een dagelijkse verschoning van uw handdoeken en een tussentijdse schoonmaak van de badkamer. Verblijft u langer dan drie dagen? Dan wordt uw beddengoed om de drie dagen verschoond.

De Veluwe

De Veluwe is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Europa maar heeft daarnaast ook de hoogste attractiepark dichtheid van heel Europa. Een ideale plek om lekker te recreëren. Wat voor u ook de reden mag zijn om de Veluwe te bezoeken, overal zult u de gastvrijheid en gemoedelijkheid ontdekken. De Veluwe kent een veelzijdig landschap. Van ruige bossen tot heidevelden en zandverstuivingen. Van kastelen tot historische monumenten en pretparken voor vermaak van eenieder.

Arrangement beoordelingen

10.0
Superb
1 review
  • 10
    Anoniem

    We hebben super genoten! Echt voor herhaling vatbaar.