3-daags Vriendinnenweekend op de Veluwe met Escaperoom, Scooteren en High tea

Bij dit 3-daagse Vriendinnenweekend is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x een uitgebreid ontbijt
  • 1x diner in ons restaurant 
  • 1x High tea
  • 1x Escape Room
  • 1x Scooterrijden (2 uur)

Prijs: € 209,50  p.p. op basis van een 2-persoonskamer
Op basis van een 3 persoonskamer € 199,50 p.p.

Toeslagen:
Toeslag op zaterdag: € 5,00 per persoon
Toeristenbelasting

De activiteiten worden ingepland op basis van beschikbaarheid, u mag uiteraard een voorkeur doorgeven.

De prijs van dit 3-daagse Vriendinnenweekend is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Super leuk vriendinnenweekendje op de Veluwe

Ontsnappen uit de escaperoom, Scooteren over de Veluwe, High tea en kletsen met je beste vriendinnen. Dit weekendje staat garant voor een hoop gezelligheid. Geniet van onze leuke activiteiten vanaf onze eigen locatie en overnacht in onze hotelkamers aan de rand van de Veluwe. Enjoy!

De leukste activiteiten

E-scooterrijden op de Veluwe
La dolce Vita op de Veluwe! Lekker touren met je Vriendinnen op onze e-scooters. De scooters zijn elektrisch waarbij je onderweg nog lekker kunt kletsen.
Geniet van de omgeving en elkaar gezelschap.

Escape Room de kolenmijn
Na uitleg en de veiligheidsinstructies gaan jullie gekleed in overall, laarzen en helm de lift in. Aangekomen worden jullie overrompeld met problemen zoals ze vroeger ook waren. Zuurstofprobleem, waterprobleem, elektra probleem alles is mogelijk! Los dus met elkaar, als groep, de problemen op en uiteraard binnen het uur! Echt een belevenis.

Gezellig overnachten

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi

Veelzijdige evenementen locatie

U vindt deze locatie aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Het Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Zomers raakt u betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. ‘s Winters is het landschap in een diepe winterslaap. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten! De bijzondere accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen.