Feestelijke avond met dinerbuffet, bubbels en bollen – Oud & Nieuw in Zeeland

Dit Oud en Nieuw arrangement is inclusief:

  • Overnachtingen in een comfort kamer
  • 2x een uitgebreid ontbijt
  • 1x een 3-gangen diner van de chef op 30 december of 1 januari
  • Aperitief bij het diner
  • Een feestelijk dinerbuffet op 31 december 
  • Thee, koffie en tafelwater
  • Oliebollen
  • Fles bubbels om te poppen

Prijs: € 309,50 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
Prijs op basis van eenpersoonsgebruik: €509,00 p.p.
Exclusief de toeristenbelasting.

Toeslagen:
Upgrade naar luxe kamer: € 20,00 per nacht 
Upgrade naar superior kamer: € 40,00 per nacht 
Upgrade naar luxe sauna kamer: € 60,00 per nacht 
Upgrade naar appartement: € 80,00 per nacht 

De prijs van het Oud & Nieuw arrangement is geldig met aankomst op 30 of 31 december 2022 en vertrek op 1 of 2 januari 2023.

Oud & Nieuw in Zeeland

Wilt u het jaar feestelijk afsluiten? Kom genieten van dit 3-daagse Oud & Nieuw arrangement in Zeeland. Verblijf 2 nachten en geniet op oudejaarsavond van een uitgebreid dinerbuffet met bubbels en bollen.

De kamers

In een sfeer van art nouveau zijn duurzame materialen gebruikt en kunt u genieten van een hoog comfortgehalte in al onze kamers/appartementen. De uitzichten vanuit de kamers en appartementen zijn onder andere door de ligging - direct aan de golfbaan - en de bijzondere binnentuin zo verschillend dat u, ook als regelmatig terugkerende gast, telkens weer verrast wordt. Een aantal van onze kamers zijn van een tussendeur voorzien waardoor deze ideaal zijn voor gezinnen/families. Onze (comfort)kamers zijn voorzien van een badkamer met inloopdouche, fӧhn, toilet, televisie met infokanaal, kluis en telefoon. Een aantal kamers zijn uitgerust met een (Frans) balkon. Op de luxe en superior kamers kan op aanvraag een extra bed worden geplaatst. Het is niet mogelijk om een extra bed op een comfortkamer te plaatsen.

Faciliteiten

Als hotelgast kunt u gratis gebruik maken van de wellnessruimte, bestaande uit een zwembad met verwarmde zwembadrand, een Finse sauna, een infraroodsauna en een Turks stoombad. Uiteraard kunt u ook gratis gebruik maken van de aan de wellnessruimte grenzende fitness. Wilt u zich meer inspannen? Geen probleem! Op een aantal fitnesstoestellen kunt u zich na een hele dag mentaal inspannen ook nog even lekker fysiek inspannen. Omdat alle hotelgasten (dus ook kinderen) vrij toegang hebben tot het zwembad, de sauna's en het Turks stoombad is het dragen van badkleding verplicht.

Grand café en Restaurant

Het Grand Café is niet alleen 'grand', maar ook groots door de 13 meter lange bar, de heerlijke zithoek en diversiteit aan zitjes. De "Helden van Zeeland" hebben er hun vaste plek gevonden middels het enorme schilderij van Sil van Mil. Een doek van maar liefst 10x1,5 meter dat een centrale plaats inneemt op de achterwand. Het Grand Café is een plek waar u heerlijk kunt genieten van een kop koffie en een krant, een lekkere lunch, een heerlijk drankje uit ons brede assortiment of een high tea. De High Tea is een populair product onder onze gasten. U kunt genieten van diverse lekkernijen.

Arrangement beoordelingen

8.6
Superb
17 reviews