3 daags Proef Zuid-Limburg arrangement

Dit 3-daags Proef Zuid-Limburg arrangement is inclusief:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x Ontbijtbuffet
  • 2x een 4-gangen streekmenu
  • Koffie met Limburgse vlaai bij aankomst

Prijs: € 155,00 p.p. op basis van een 2 persoonskamer.
Zit er in uw verblijf een vrijdag of zaterdagnacht dan geldt er een toeslag van € 10,00 per persoon.

Extra nacht met ontbijt is € 90,00 per kamer.

Eventuele toeslagen of extra’s:

– 1-persoonskamer: € 25 per dag.
– Het meenemen van een huisdier is altijd in overleg, extra kosten: € 15 per nacht.
– Toeslag half pension 3-gangen € 20,00 p.p.p.d.
– Toeslag half pension 4-gangen € 25,00 p.p.p.d.

De prijs van dit 3 daags Proef Zuid-Limburg arrangement is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

3 daags Proef Zuid-Limburg arrangement

Op een bijzonder "Limburgs" plekje, hoog op de Vijlenberg ligt een hotel met een lange gastvrije toeristische traditie. Hier wacht u nog een persoonlijk welkom en het comfort dat u van een gerieflijk familiehotel mag verwachten. Sfeer en gemoedelijkheid kenmerken dit typisch "Limburgs" familiehotel. In het stijlvolle à la carte restaurant met open haard ervaart u met recht wat Bourgondische gastvrijheid inhoudt, het gezellige voorterras en tuinterras met fraai panorama completeren het geheel.

Kom genieten in het Heuvelland van Zuid-Limburg

Vijlen is een klein en rustig dorp. In de rij van de bekende, door veel vakantiegasten opgezochte Zuid-Limburgse dorpskernen, neemt Vijlen een belangrijke plaats in. Vijlen en omgeving is het Mergelland ten voeten uit. De statige toren van de Martinuskerk torent fier en vooral hoog boven het landschap uit. Uit alle richtingen en van verre afstand is deze Vijlense Rooms Katholieke kerk zichtbaar en manifesteert zij zich als een oriëntatiepunt voor de wandelaar. De spits van de toren bereikt een hoogte van 253 meter boven Amsterdams Peil. Waar men zich in de omgeving ook bevindt, toren en kerk wijzen steeds de weg naar Vijlen.

Het hotel

Sfeer en gemoedelijkheid kenmerken dit typisch 'Limburgs' familiehotel. De kamers zijn voorzien van bad of douche en toilet. In het stijlvolle à la carte restaurant met open haard ervaart u met recht wat Bourgondische gastvrijheid inhoudt. Het gezellige voorterras met fraai panorama maakt het helemaal compleet. De service voor onze gasten is afgestemd op persoonlijke aandacht, respect voor uw privacy en op een gezonde en sportieve ontspanning.

Arrangement beoordelingen

8.6
Superb
10 reviews