3 Daags Pinksterarrangement in Montferland

Bij dit Pinksterarrangement is inbegrepen:

  • Koffie of thee bij aankomst
  • 2 Overnachtingen in een mooie kamer
  • 2x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2x Een 3-gangen verrassingsdiner

Prijs: € 169 p.p. op basis van 2 personen op een kamer.

De prijs van dit Pinksterarrangement is geldig van 29 mei tot en met 1 juni 2020.

3 Daags Pinksterarrangement

Drie dagen, twee nachten genieten tijdens het Pinksterweekend van de rust en de verwennerij bij ons in de Havezathe.

U kunt fietsen, wandelen, een museum of sauna bezoeken, etc. Kortom, er is in de omgeving genoeg te doen. Daarnaast lekker genieten van de mooie kamer, heerlijke a la carte diners en het uitgebreide ontbijt en natuurlijk in de lounge bij de open haard, of zelfs bij mooi weer op het recent vernieuwde terras, lekker wegdromen met een wijntje of een streekbiertje.

Havezathe met uitzicht op de Montferlandse bossen

De ligging en het karakter van deze prachtig verbouwde boerderij maken het geheel tot een waar lustoord voor diegenen die in een historisch object er even helemaal "uit" willen zijn, met een fabuleus uitzicht op de Montferlandse bossen. Uitstekend om te fietsen en te wandelen of gewoon om rustig van elkaar te kunnen genieten.

Prima plaats om niets te doen, niets te hoeven! Mooie lounge met open haard, een sfeervol terras en een bourgondische keuken!

De kamers

Het hotel heeft 17 sfeervolle kamers, waarvan 9 standaard (douche of bad en toilet), 3 comfort (tweepersoons bad of douche en toilet), 4 kamers met een eigen terrasje en 1 aangepast voor minder validen. Er is één suite (2-persoons bad, toilet en infrarood sauna). In het gehele hotel kan men gratis gebruik maken van draadloos internet.