3-daags Paasarrangement op de Veluwe – Paasbrunch, borrelbox en ontbijt

Bij dit 3-daags Paasarrangement is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen in een luxe hotelkamer
  • 1x Een Borrelbox op zaterdagavond
  • 1x Een box voor uw Paasbrunch op 1e Paasdag op de kamer
  • 1x Otbijt op 2e Paasdag

Prijs € 169 p.p. op basis van 2-personen op een 2-persoons Hotelkamer.

De prijs van dit 3-daagse Paasarrangement op de Veluwe is geldig met aankomst op 3 april en vertrek op 5 april 2021.

Vier de Pasen op de Veluwe

Kom met de Paasdagen van 3 tot en met 5 april 2021 lekker genieten op deze leuke locatie midden op de Veluwe. U verblijft 2 nachten in een luxe hotelkamer en krijgt zaterdagavond een heerlijke borrelbox bezorgd op de kamer en zondag krijgt u een Paasbox om op de kamer samen te brunchen. Verder kunt u heerlijk genieten op de Veluwe en bent u er met de Paasdagen echt even lekker tussen uit.

Programma 3-daags Paasarrangement

U arriveert op zaterdag 3 april. Na de incheck op uw luxe hotelkamer wordt er zaterdagavond een heerlijke borrelbox bezorgd (bestaande uit o.a. mini caprese, gehaktballetjes in tomatensaus, carpaccio en brood met diverse dipsauzen! De borrelbox is per 2 personen)

Na de overnachting krijgt u op zondag, 1e Paasdag een box voor een smakelijke Paasbrunch op uw kamer!
De rest van de dag kunt zich vermaken op het park of een fiets- of wandelroute maken in de natuur!

Op Maandag 2e Paasdag geniet u van een ontbijt en dan is het om 11.00 uur weer tijd om te vertrekken.

Overnachten op een luxe hotelkamer

Op de begane grond van ons hotel bevinden zich onze luxe 2-persoons hotelkamers met een oppervlakte van 25 m². De hotelkamers zijn stijlvol en modern ingericht en van alle gemakken voorzien, zoals o.a. een comfortabel boxspringbed, een zitje, een flatscreen televisie, een luxe badkamer met een douche, wastafel en toilet, een Nespresso koffiemachine, een waterkoker en een minibar met lekkere drankjes.

De hotelkamers bieden een fijne buitenruimte met terrasmeubilair, vanaf waar u een vrij uitzicht heeft over de prachtige weilanden. Ook is er een airco aanwezig: wel zo fijn op de warme zomerdagen. Wij zorgen voor opgemaakte bedden, een dagelijkse verschoning van uw handdoeken en een tussentijdse schoonmaak van de badkamer.