3 daags Kerstmarkt arrangement in Limburg

Bij dit 3 daagse kerstmarkt arrangement in Valkenburg is inbegrepen:

 • 2 Overnachtingen op basis van een Gerendal kamer
 • 2x Een uitgebreid ontbijtbuffet
 • 1x Een hoofdgerecht op de dag van aankomst
 • Gratis toegang tot het Holland Casino te Valkenburg

Prijzen:
Aankomst: zondag t/m woensdag
€ 76.00 p.p. op basis van 2 personen

Aankomst donderdag t/m zaterdag
€ 86.00 p.p. op baiss van 2 personen 

Upgrade:
€ 10.00 p.p. voor een Comfortkamer
€ 15.00 p.p. voor een Comfortkamer met bad

Kaartjes voor de kerstmarkt zijn nog niet bij de prijs inbegrepen. Kaartje voor de Fluwelengrot kost € 7.50 p.p.
Parkeren bij het hotel is mogelijk voor € 5 per dag per auto.

De prijs van dit arrangement is geldig van 14 november tot en met 22 december 2019.

Bezoek Limburg in zijn gezelligste tijd van het jaar!

Ons hotel in Schin op Geul is een gastvrij oord waar u nog kunt genieten van weldadige rust en ruimte, van een welgevulde dis en van een sfeervolle accommodatie. De lommerrijke tuin, met haar bloemenpracht en gezellige zitjes, vervult hierbij een belangrijke rol. De gezellig ingerichte lounge ademt een huiselijke sfeer.

Kerstmarkt in Valkenburg

Lichtjes, kerstbomen en prachtige decoraties. Bezoek tussen 14 november en 22 december de sfeervolle en warme kerstmarkten in Valkenburg. Dit jaar is de Kerstman in de Fluweelengrot neergestreken. U bent welkom in zijn huis! Neem een kijkje in de cadeaukamer, loop door zijn slaapkamer en zie de rendieren en zijn arreslee. Naast de mooie decoratie voert een rondgang door de Kerstmarkt Fluweelengrot u langs de indrukwekkende wandschilderingen, sculpturen, een unieke 18de eeuwse kapel, stands met kerst- en cadeauartikelen, oude ambachten en een gezellige horecagelegenheid.

Wat kunt u verwachten?

Kerst- en cadeauartikelen Op de Kerstmarkten worden allerhande artikelen gepresenteerd die zeer geschikt zijn als kerstdecoratie of kerstcadeau. De stands zijn opgebouwd in sfeervolle nissen langs een rondgaande route. Er is voor ieder wat wils, in elke prijsklasse waar de nadruk ligt op kwaliteit. Halverwege de route is een gezellige horecatuin waar even uitgerust kan worden onder het genot van een hapje en een (hart)verwarmend glaasje Gluhwein. Naast de diverse lekkernijen worden ook verschillende warme gerechten geserveerd zoals bijvoorbeeld een spaakhammetje met aardappelpuree en warme groenten.

Arrangement beoordelingen

8.3
Superb
3 reviews
 • 8
  C. Slotman

  Ontvangst was vriendelijk. Men was niet op de hoogte van de inhoud van ons arrangement. We moesten b.v. zelf aangeven dat er een diner all-inn was. Lamp in entree van onze kamer was stuk bij aankomst. Werd helaas tijdens ons verblijf niet vervangen. Ontbijt was keurig verzorgd. Voldoende keuze. Diner vonden we minder geslaagd: soep was smaakloos en de vis was erg vet! Voor de volgende avond het besluit genomen om in Valkenburg te gaan eten.

 • 8
  Jolanda Dijkstra - klinkenberg

  We hebben heerlijke dagen gehad en zijn prima verzorgd in het hotel.

 • 9
  Eduward

  Leuk hotel vriendelijke mensen en een goed ontbijt. Op 4 minuten lopen van het station en in 3 minuten in hartje valkenburg.