3-daags Kerstarrangement op een kasteel op de Veluwe – Aankomst 25 december

Bij dit 3 daags Kerstarrangement met aankomst op 25 december is inbegrepen:

  • Aankomst op 1e Kerstdag
  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een uitgebreid ontbijt
  • 1x Een heerlijk 5-gangen diner op 1e Kerstdag
  • 1x Een culinair 4-gangen diner op 2e Kerstdag

Prijs: vanaf € 340 p.p. op basis van 2-persoonsbezetting op een Compact 2-persoonskamer.
Prijs is exclusief toeristenbelasting.
Wij beschikken over meerdere kamertypes.

De prijs van dit 3-daags Kerstarrangement is geldig met aankomst op 25 december en vertrek 27 december 2020.

Kerst vieren op een kasteel op de Veluwe

Geniet op di 17e-eeuwse landgoed tijdens de Kerstdagen van een schitterende en sfeervolle omgeving en ongekende gastvrijheid. Heerlijk diners, overnachten en na een goede nachtrust lekker ontbijten. Voor een bijzondere Kerst dit jaar geniet u in dit prachtige kasteel op de Veluwe. 

Het Hotel

De Compacte 2-persoonskamers bevinden zich verspreidt over de hofjes rondom het kasteel. De kamers zijn klein, maar fijn. Voorzien van een aparte entree en een eigen terras, wat onze hotelkamers uniek maakt. Tijdens uw verblijf heeft u uitzicht op de prachtige tuinen rondom de hotelkamers. Deze kamers zijn intieme kamers met een Queensize bed.

De Deluxe 2-persoonskamers zijn voorzien van een woongedeelte met een zithoek en een bureau en meten circa 27 vierkante meter. 4 kamers zijn voorzien van een Twinsize bed en 8 kamers zijn voorzien van een Kingsize bed en airconditioning. 

De 6 Deluxe familiekamers met airconditioning hebben een Twinbed en in de naastgelegen woonkamer de beschikking tot een uitklapbare slaapbank. Ze zijn daarmee geschikt voor een gezin van maximaal 4 personen.

Wilt u genieten van extra luxe? Dan is één van de 4 Executive kamers van 37 m2 een aanrader. Extra voorzieningen: Kingsize bed, Espresso koffiehoek, airconditioning, een ruime badkamer inclusief bubbelbad en badjassen.

Deze 2 Superior Suites zijn vrijstaande gebouwen met een eigen entree. De suites bieden met 54 m2 een ruim verblijf met airconditioning, een extra grote woonkamer, Espresso koffiehoek, luxe badkamer met bad en Kingsize bed.

Het Landgoed

Het kasteel is gelegen op een authentiek 17e-eeuws landgoed, gelegen in de bosrijke omgeving van de Veluwe. Al direct bij aankomst zullen u en uw gasten de natuur ten volste ervaren door de vele prachtige oude bomen, beekjes en lanen die ons landgoed van 55 hectare sieren. Historische assen, lanen en waterlopen bepalen de structuur van het landgoed. Onder assen verstaan we de diverse zichtlijnen die rondom het Kasteel zijn gecreëerd. Wij spannen ons in om de landschappelijke, ecologische en cultuurhistorische waarde van het landgoed zoveel mogelijk te behouden.