3-daags Kerstarrangement in een Boutique hotel in het Zeeuwse Burgh-Haamstede

Bij dit 3-daags Kerstarrangement in Burgh-Haamstede is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een luxe ontbijt
  • 1x Een 5-gangen Kerstmenu op de dag van aankomst
  • Tasting uurtje (17:00-18:00 uur)
  • Parkeren 

Prijs: € 179,00 p.p. op basis van een Comfort 2-persoonskamer. 
Exclusief toeristenbelasting à € 2,95 p.p.p.n.

De prijs van dit 3-daags Kerstarrangement in Burgh-Haamstede is geldig met aankomst op 24 of 25 december 2022.

3 Dagen

3-daags Kerstarrangement in Burgh-Haamstede

Geen zin om dit jaar de keukenprins(es) uit te hangen? Boek dan dit 3-daags Kerstarrangement in Burgh-Haamstede. Verblijf in ons boutique hotel en kom lekker uitwaaien aan de Zeeuwse Kust! Er wordt een heerlijk 5-gangen Kerstmenu geserveerd en tussen 17:00 en 18:00 is er een tasting uurtje. De volgende ochtend staat er uitgebreid ontbijt voor u klaar!

Comfortabel overnachten aan de kust

Comfort kamer: Onze ruime comfort kamers, met double- en twin bedden zijn van alle gemakken voorzien. De kamer beschikt over een kluis, badkamer met ruime inloopdouche, toilet en haardroger, koffie- en theefaciliteiten en airco. De kamer is ongeveer 32m2.
Luxe kamer: Onze ruime luxe kamers, met double- en twin bedden zijn van alle gemakken voorzien. De kamer beschikt over een privé terras/balkon, kluis, badkamer met ruime inloopdouche, toilet en haardroger, koffie- en theefaciliteiten en airco. De kamer is ongeveer 32m.
Gardensuite: Onze ruime gardensuites, met double- en twin bedden zijn van alle gemakken voorzien. De kamer beschikt over een privé terras, kluis, badkamer met ruime inloopdouche, toilet en haardroger, koffie- en theefaciliteiten en airco. De kamer is ongeveer 42m2.
Luxe Gardensuite: Onze ruime Luxe Gardensuites, met double- en twin bedden zijn van alle gemakken voorzien. De kamer beschikt over een privé terras, kluis, badkamer met ruime inloopdouche, toilet en haardroger, koffie- en theefaciliteiten en airco. De kamer is ongeveer 42m2.

Restaurant

In ons restaurant le Poirier met open keuken worden verrassende gerechten bereid met de mooiste streekproducten. Tijdens de feestdagen geniet u hier van een heerlijk 5-gangen Kerstmenu. In ons restaurant Le Poirier (vernoemd naar de Zeeuwse perenbomen) heten we u van harte welkom.