3-daags Golfweekend tussen de bossen van Breda

Dit Golfweekend tussen de bossen van Breda is inclusief:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x Ontbijt
  • 1x Koffie/thee met gebak in het Grand Café in het hotel
  • 1x Een 3-gangen keuzemenu (exclusief drankjes)
  • 1x een 18-holes greenfee bij Golfbaan de Turfvaert (De golfbaan ligt op 13 minuten rijden vanaf het hotel)
  • Gratis gebruik Wi-Fi
  • Gratis parkeren

Prijs: vanaf € 268,50 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
De prijs is exclusief toeristenbelasting.
Extra greenfee erbij reserveren? Vraag naar de mogelijkheden.

Geef bij uw reservering duidelijk aan op welke dag en hoe laat u wenst te golfen.

De prijs van dit Golfweekend tussen de bossen van Breda is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van feestdagen.

Overnachten in Breda en golfen in Rijsbergen

Dit hotel is gelegen aan de rand van Breda en aan de rand van het bos, het Mastbos. De prachtige natuur is perfect om heerlijk te golfen. Geniet van het prachtige bos en maak gebruik van de mooie golfbaan en bezoek de prachtige binnenstad.

Prachtige locatie in Breda

Het hotel is een 4 sterrenhotel, prachtig gelegen aan de rand van het Mastbos. Het hotel ligt dicht bij het historische stadscentrum van Breda en is een oase van rust. Het hotel is centraal gelegen in breda en is uitermate geschikt voor een langer of korter verblijf in de regio. Geniet van een echt ontspannen verblijf in dit historische hotel in Breda

Overnachten in de bossen

Het hotel in Breda biedt 47 hotelkamers. Het hotel beschikt over meerdere kamertypes verschillend van eenpersoonskamers tot aan luxe suites. De hotelkamers zijn klassiek ingericht en zijn allemaal voorzien van een douche en/ of een bad.

  • De 2-persoonskamer: De 2-persoonskamer is comfortabel ingericht en voorzien van telefoon met directe buitenlijn, radio, broekenpers, televisie en een badkamer met bad of douche en toilet.
  • De 2-persoonskamer Comfort: In de Comfort tweepersoons kamer beschikt u over een ruime tweepersoonskamer voorzien van een bad en/of douche.
  • De Junior Suite: Deze Junior Suite is zeer ruim en beschikt over een groot aantal top faciliteiten. In deze Junior Suite zijn er koffie en thee faciliteiten en is er ook een koelkastje in de suite aanwezig.

Golfbaan de Turfvaert

De golfbaan is vriendelijk voor de beginnende golfer en tegelijk uitdagend voor de geoefende speler. De Turfvaert is een 'nieuwe klassieker' en wil jou golf laten beleven zoals wij denken dat golf bedoeld is; rust, gezelligheid en gastvrijheid. In de voormalige boerderij die dateert uit 1956 zijn behalve de brasserie ook de receptie, kleedruimtes en de comfortabele lounge te vinden.

Golfpark De Turfvaert ligt op 13 minuten rijden vanaf het hotel.