3-daags Golfarrangement met de golfbaan naast het kasteel

Dit 3-daagse Golfarrangement op een Kasteel in Brummen is inclusief:

  • 2x Een culinair 4-gangen diner
  • 2 Overnachtingen in een 2-persoons kamer
  • 2x Een uitgebreid ontbijt
  • 2x 18 Holes greenfee of 4x 9-Holes greenfee (baanpermissie verplicht)
  • 2x 3 golfballen van het kasteel

Prijs: € 410,00 p.p. op basis van een 2-persoons comfort kamer.
Prijs: € 455,00 p.p. op basis van een 2-persoons luxe kamer.

Vrijdag toeslag € 10,00 per persoon.
Zaterdag toeslag € 25,00 per persoon.
Luxe kamer toeslag € 22,50 per persoon, per nacht.
Enkel gebruik toeslag € 55,00 per kamer, per nacht.

De prijs van dit 3-daags Golfarrangement op een Kasteel in Brummen is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Golfarrangement met golfbaan naast het kasteel

Schitterend gelegen op de grens van de Veluwezoom en de Ijsselvallei kunt u vanuit het kasteel zo de golfbaan oplopen en lekker 2 dagen golfen. Na de golfdag geniet u in het kasteel van een heerlijk diner en slaapt u in het kasteel. Voor echte golfliefhebbers is dit golfarrangement puur genieten.

Het kasteel en de golfbaan

Het landgoed omvat ca. 230 ha. bos, ooit aangelegd als jachtgebied voor de 16e, 17e eeuwse adel, thans het domein voor een professionele kennismaking met de golfsport. Wat te denken van een Engelse High Tea of een traditionele Schotse whisky nosing & tasting in de Engelse lounge, geheel in stijl aan een slotgracht. Het landgoed anno nu bruist van activiteiten.

Dit prachtige Kasteel is gelegen te Brummen op de grens van Veluwezoom en IJsselvallei. Het hotel beschikt over 41 hotelkamers en suites, 19 eeuws serre restaurant, Engelse lounge, middeleeuwse wijnkelder en een 9-holes golfbaan.

Het restaurant

Het restaurant bevindt zich in de 19e eeuwse serre, uniek en beeldschoon gelegen aan een heuse slotgracht met uitzicht op het landgoed en de golfbaan. Het restaurant met tropische sfeer is de ideale ambiance voor bijvoorbeeld een zakelijke lunch of om te genieten van een romantisch diner bij kaarslicht.