3-daags Golfarrangement in Gelderland – Voor de natuurliefhebber

Bij dit 3-daags Golfarrangement in Gelderland is inbegrepen:

  • Per kamer ontvangt u bij vertrek een fles wijn
  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x Een 18-holes Greenfee bij Landgoed Welderen
  • 1x Een heerlijk 3-gangen diner op de dag van aankomst
  • Informatiepakket met diverse fiets- en wandelroutes
  • 1x Een lunchpakketje voor onderweg

Prijs: vanaf € 247,00 p.p. op basis van een 2 persoons Luxe kamer met douche.
De prijs is exclusief de toeristenbelasting. De 1-persoonstoeslag is op aanvraag.

Geef bij uw reservering duidelijk aan op welke dag en hoe laat u wenst te golfen.

De prijs van dit 3-daags Golfarrangement in Gelderland is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Golfen en overnachten in een prachtige omgeving

Overnachten in een prachtige omgeving en heerlijk een 18-holes golfen! Een heerlijk weekendje golfen met uw golfmaatje(s). Na het golfen is het heerlijk op adem komen in het wellnesscenter, de restaurants of op het panoramaterras.

Prachtig Hotel op unieke locatie

Het 4-sterren hotel is gevestigd op één van de mooiste locaties van Nederland, midden in de bosrijke omgeving tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Neder-Rijn. Door de ligging op de Wageningse Berg is het uitzicht over de rivier, de uiterwaarden en de Betuwe werkelijk fenomenaal. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het 340 stoelen tellende panoramaterras zich nu al ontpopt heeft tot een attractie van formaat.

Het 108 luxe en ruim opgezette kamers en suites tellende hotel heeft werkelijk alles in huis om het verblijf tot een doorslaand succes te maken. Zo beschikt het eigentijds en warm ingerichte hotel over een sfeervolle brasserie, een toonaangevend restaurant en een fitnesscenter.

Schitterende Golfbaan

Golfbaan Landgoed Welderen, te Elst, ligt in de prachtige regio de Betuwe. In het midden van het groene hart tussen Arnhem en Nijmegen. Het landgoed is goed en snel bereikbaar en ligt dicht bij de snelweg en langs de drukte van de stad, terwijl je daar toch, op het landgoed zelf, niets van door heeft. De golfarchitect J. Eschauzier ontwierp deze uitdagende golfbaan, die dichtbij het vriendelijke riviertje de Linge is gelegen en beschikt over schilderachtige waterpartijen, die tactisch spel noodzakelijk maken.

De golfbaan ligt op 15 minuten rijden van het hotel.