3-daags golfarrangement in de Achterhoek – Overnachten in een Landhotel

Bij dit 3-daags golfarrangement in de Achterhoek is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen op basis van een standaardkamer
  • 2x Een uitgebreid ontbijt
  • Welkomst kopje koffie en thee
  • 3-gangen diner op dag 1
  • 4-gangen diner op dag 2
  • 1x 18-holes greenfee bij golfbaan ’t zelle

Prijs: € 249,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
Toeslag 1-persoonskamer: € 15,00 p.p.p.n.

Toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik: € 30,00 p.p.p.n. 

De prijs voor dit 3-daags Golfarrangement in de Achterhoek is geldig tot 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

3-daags Golfarrangement

Wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee. In de ochtend kunt u genieten van het ontbijt in het hotel en zoek vervolgens de rust op bij Golfbaan 't Zelle. In de avond wordt er een heerlijk diner geserveerd. Verblijf 2 nachten in ons historische Landhotel.

De kamers

Ons landhotel herbergt 22 luxe hotelkamers met gratis draadloos internet, telefoon, radio, televisie, bad en/of douche en een schrijftafel. De kamers zijn allemaal verschillend en hebben allemaal hun eigen sfeer. Het hotel, inclusief alle kamers, is rookvrij. Wij hebben meerdere soorten kamers ter beschikking. 1-persoonkamers, 2-persoonskamers, parterre kamers waarvan er 1 kamer voor mindervaliden beschikbaar is, royale kamers, junior suite en verschillende appartementen.

Restaurant met streekgerechten

Genieten van lekker eten kan natuurlijk ook in ons restaurant. Op de menukaart vindt u heerlijke streekgerechten en ook ziet u voldoende keuze voor vegetariërs en visliefhebbers die wij serveren. Naast het diner serveren wij ook lunch. Zo hebben we onze lunchkaart, dinerkaart, het kindermenu, en een kaart voor de high tea en afternoon tea. Naast de dagelijkse menukaarten hebben wij ook speciale arrangementen en evenementen waarbij u kunt genieten van onze keuken.