3-daags Gezinsuitje in de Weerribben met huifkartocht, kinderpakket en eten in eigen vakantiewoning

Bij dit 3-daags Gezinsuitje is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x Ontbijt dat naar uw woning wordt gebracht
  • 1x Pannenkoekenmaaltijd in de woning
  • 1x Gourmet in de Woning
  • 1x Kinderpakket (met o.a. knutselspullen, boerenbrok maken, speurtocht en spelletjes)
  • 1x Huifkartocht van een half uurtje door de omgeving (alleen met uw gezin in de huifkar)
  • Gratis gebruik van speeltuinen en overige faciliteiten zodra het weer kan

Prijzen:
April t/m oktober vanaf € 225,00 p.p.
November t/m maart vanaf € 165,00 p.p.
Kinderen 4 t/m 11 jaar vanaf € 99,50 per kind

Aankomst mogelijk op vrijdag, zaterdag, maandag of woensdag.

Te boeken vanaf 4 personen.

De prijs van dit 3-daags gezinsuitje in de Weerribben is geldig tot 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen. 

Een paar dagen genieten met het hele gezin

Geniet volop met je gezin van een heerlijk weekend in de mooie omgeving van de Weeribben-Wieden. Samen verblijft u op een ruim opgezet Villapark met een eigen ruime tuin en de faciliteiten staan ook tot uw beschikking. De kinderen kunnen zorgeloos genieten in de speeltuin

Huifkartocht met uw eigen gezin

Ontdek de Weerribben en de omgeving van Paasloo op deze originele manier. Onder begeleiding van een gids, maakt u een ronde van een half uur met de Huifkar door de mooie omgeving. De maatregelen worden ook in acht genomen waardoor u alleen met uw eigen gezin in de huifkar zit.

Quality time in op een gezellig vakantiepark

Zet de autoradio uit, vergeet de files en laat het stadsleven even achter u… Een oase van rust, groen en waterpartijen. Alsof u zich bevindt in een klein vakantieparadijs. Door de betoverende natuur van Nationaal Park de Weerribben en de geopende faciliteiten op en buiten het park, kunt u hier genieten van een goede mix van inspanning en ontspanning. 

De vrijstaande rietgedekte vakantiehuizen zijn verscholen in het groen van de royale tuinen van minimaal 500m2. Op het ruime terras kunt u genieten van de rust en ruimte die de omgeving met haar mee brengt en natuurlijk ook van het heerlijke eten dat naar uw accommodatie gebracht wordt. Verscheidene vakantiehuizen liggen aan het water van de visvijvers, waardoor u de mogelijkheid heeft om vanaf de steiger uw hengel uit te gooien. De bungalows zijn voorzien van alle luxe die u zich wenst gedurende uw weekendje weg of vakantie. Zo beschikken de bungalows over een vaatwasser, wasmachine & gratis WiFi.