3-daags Fietsarrangement in Midden Nederland – Overnachten op een kasteel

Bij het 3-daags Fietsarrangement is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen in een sfeervolle B&B kamer
  • 2x Ontbijt voor 2 personen
  • 2x Elektrische fietsen of mountainbikes (geef bij uw reservering door wat u wenst)
  • Routekaartje van het gebied

Prijzen:

  • Standaard kamer in het Kasteel € 200 p.p.
  • De luxe kamer in het Kasteel € 232,50 p.p.
  • Superior kamer in het Kasteel € 252,50 p.p.

Een hond is in enkele kamers toegestaan tegen meerprijs van € 15,- per nacht.

De prijs van dit 3-daagse Fietsarrangement met verblijf in een kasteel is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

3-daags Fietsarrangement bij de Utrechtse Heuvelrug

Heerlijk fietsen door het gebied van de Langbroekerwetering tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Kromme Rijn met weilanden, bossen, water, boomgaarden, statige landhuizen en mooie boerderijen die elkaar af wisselen. En na een mooie dag fietsen geniet u in het kasteel van een gastvrij verblijf in een sfeervolle kasteelkamer. 

Fietsroutes

Diverse fietsroutes lopen langs het kasteel, zoals de route Langbroekerwetering en de route Oude Kromme Rijn. De Heuvelrug biedt volop fietspaden met hoogteverschillen en verrassende uitkijkpunten. Uiteraard kunt u ook zelf een mooie fietsroute bedenken. We zijn aangesloten bij Fietsroutenetwerk. Kortom: zou het niet fantastisch zijn dit prachtige landschap op de fiets te ontdekken? 

Programma

Na uw overnachting in het Kasteel en een heerlijk ontbijt staan de elektrische fietsen of mountainbikes vanaf 9.30 uur voor u klaar op het voorplein. U kunt hier de hele dag gebruik van maken, ook 's avonds. Aan het einde van uw fietstocht levert u ze bij ons in. Na afloop van deze mooie fietsdag overnacht u weer op de buitenplaats. Dan kunt u heerlijk tot rust komen. Geniet en laat u verwennen door al het moois dat ons kasteel en de omgeving u te bieden heeft!