3-daags Fietsarrangement in Harlingen – Fietstochten met uitzichten over de Waddenzee

Dit 3-daags Fietsarrangement in Harlingen is inclusief:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x een uitgebreid ontbijt

Prijs: vana € 111,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
Toeslag 1-persoonskamer € 45,00.

U kunt uw eigen fietsen stallen bij het stadslogement.

Wilt u langer blijven?

Verleng het 3-daags fietsarrangement dan met een overnachting met ontbijt voor slechts € 57,50 per persoon. 

De prijs van dit 3-daags Fietsarrangement in Harlingen is geldig tot en met 31 oktober 2021 met uitzondering van de feestdagen.

3-daags Fietsarrangement in Harlingen

Stap op uw fiets en waai lekker uit door een fietstocht te maken langs de eeuwenoude terpdorpjes en langs het water met verre uitzichten over de Waddenzee. Er zijn vele fietsroutes te fietsen dus neem er een paar dagen voor en geniet vanuit dit sfeervolle en knusse logement in hartje Harlingen waar u echt heerlijk gastvrij kunt genieten.

Wat is er allemaal te doen?

Harlingen is ronduit een levendige zee-, veer-, vissers- en jachthavenstad, waarin alle historische en monumentale woningen nog goeddeels een woonfunctie vervullen. Het is dan ook puur genieten geblazen om in deze stad, met al haar verrassende straatjes, smalle stegen, intieme hofjes, sfeervolle singels en restanten van de oude vestingwerken te flaneren én te winkelen.

Harlingen is tevens een uitstekende uitvalsbasis voor het maken van veelzijdige trips door het Fryske lân. De Aldfaers erfroute bijvoorbeeld, een nostalgische tocht langs de boorden van het IJsselmeer.

Op stap op de fiets en waai lekker uit door een tocht te maken langs de eeuwenoude terpdorpjes. Bekijk op uw gemak oude stadjes als Franeker, het universiteitsstadje van weleer dat nóg die sfeer uitademt of ontspan aldaar een paar uur in de sauna. Bezoek Makkum of duik onder in Leeuwarden Wanneer u het aan tijd hebt, is een bezoek aan Terschelling of Vlieland een aanrader. Want daar, op die pareltjes tussen Noord- en Waddenzee kunt u ongestoord fietsen en u tegoed doen aan de oorverdovende stilte en de verblindend schone natuur.

Het hotel

Het stadslogement van Harlingen is samengesteld uit een aantal historische panden uit de Harlinger 'Gouden Eeuw'. De gezellige binnentuin met terras verbindt alles tot een bijzonder geheel. Voor de prijs van een kamer bieden wij u een ruim en comfortabel hotelappartement. Voorzien van living met kitchenette, slaapkamer en badkamer met ligbad en voorzien van een eigen opgang. Door de extra slaapvoorzieningen is het gebruik uit te breiden tot gebruik door maximaal 5 personen. Het hotel beschikt over aangepaste voorzieningen voor mensen met een beperking en/of die last hebben van allergie/luchtwegen.