3-Daags fietsarrangement aan Zee – Fietsen en Genieten in het Zeeuwse Renesse

Bij dit 3-Daags fietsarrangement aan Zee is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie of thee met een Zeeuwse bolus
  • 2x Overnachting
  • 2x Een heerlijk ontbijtbuffet
  • 2x Een verrukkelijk diner
  • Dag 2 fietsverhuur met een fietsroute

Prijs per persoon:

Januari, februari, maart en december
Hoofdgebouw: € 185,00 p.p.
Duinkamer: € 205,50 p.p. 
Duinappartement: € 215,50 p.p.

April, mei, juni, september, oktober en november
Hoofdgebouw: € 215,00 p.p.
Duinkamer: € 235,50 p.p.
Duinappartement: € 245,50 p.p.

Juli en augustus
Hoofdgebouw: € 245 p.p.
Duinkamer: € 265,50 p.p.
Duinappartement: € 275,50 p.p.

De prijs van dit 3-Daags fietsarrangement aan Zee is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Verken Zeeland op de fiets

Benieuwd wat het Zeeuwse land u te bieden heeft? Kom naar Renesse en geniet van een hartelijk ontvangst met koffie of thee en een Zeeuwse bolus. Ga samen met uw geliefde, familie of vrienden op ontdekkingstocht door het bruisende centrum van Renesse. Bepaal de volgende morgen tijdens het ontbijt welke fietstocht gemaakt gaat worden. Fiets door de Zeeuwse duinen of bepaal de route aan de hand van de fietsroute. 

Overnachten aan de Zeeuwse duinen

Het hotel heeft 78 kamers. Het Duinpark naast het hoofdgebouw telt 26 duinappartementen, 22 duinkamers en 9 duinvilla's. 

Hotelkamer: in de kamer kunt u heerlijk overnachten. De badkamer is voorzien van bad of douche en fohn. Vanuit bed kunt u televisie kijken. Mocht u gewekt willen worden dat kan door gebruik te maken van de wekservice. 

Duinkamer: in de kamer vindt u op de begane grond de living met openslaande deuren naar het terras of de veranda. Op de eerste verdieping bevindt zich de slaapkamer en badkamer met inloopdouche. U kunt zowel in de living als op de slaapkamer televisie kijken. U slaapt in een bed met een topper. 

Duinappartement: het appartement is voorzien van een zit-en een slaapgedeelte. De badkamer is uitgerust met inloopdouche en een separaat toilet. Overnacht u in een appartement op de begane grond dan heeft u een terras met uitzicht op het zwembad. Op de eerste verdieping hebben de appartementen een riant dakterras met uitzicht op het zwembad. 

In alle kamers en appartementen kunt u kostbare eigendommen opslaan in een kluis. Tevens kunt u gebruik maken van de gratis wifi.  

Bewonder de schoonheid van Zeeland

Dichterbij de natuur kan haast niet! Het hotel ligt aan de duinen van Renesse (Zeeland), op slechts 300 meter van de strandovergang. In de directe omgeving en door de duinen zijn volop wandel-en fietsroutes. Bij de receptie kunt u de mooiste routes halen. Liever tennissen of golfen aan de Zeeuwse kust? Op 100 meter afstand vindt u de tennis-en midgetgolfbaan. Uitgaan, lekker eten en winkelen kunt u in het bruisende centrum van Renesse op slechts 750 meter afstand.