2-daags Fietsarrangement op de Veluwe

Bij dit 2-daags Fietsarrangement is inbegrepen:

  • 1 Overnachting
  • 1x Ontbijtbuffet
  • Welkomstdrankje
  • Voor 1 dag fietshuur
  • Lunchpakket voor onderweg
  • Fietsroutes
  • Gebruik van Fitness en buitenzwembad

Prijs: € 64,50 p.p. op basis van 2 personen op een 2-persoonskamer.
De prijs is exclusief toeristenbelasting

Upgrade naar een Deluxe kamer € 10 per kamer per nacht.

De prijs van dit 2-daags Fietsarrangement op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

2-daags Fietsarrangement

Vanuit dit hotel starten prachtige fietsroutes. Zij kennen de mooiste tochten, die ze het liefst met u delen. Bent u wel eens bij het Veluwe meer geweest? Het meer ligt op 5 minuten van dit paviljoenhotel dus u bent er zo. Kom ook een nachtje slapen en fiets er heerlijk op uit en boek snel deze aanbieding!

Het hotel

Relaxen op de Veluwe. Bij ons word je wakker met het getjilp van de vogels. Ons hotel is een paviljoen hotel. Dit betekent dat ons hotel bestaat uit meerdere gebouwen. Zo loop je door de bostuin naar het hoofdgebouw voor je ontbijt, of wandel je langs het zwembad naar onze sauna.

Bij ons slaap je in rust. Met fluitende vogels als je wakker wordt. Alle 91 kamers zijn daarom een goede keuze. Je zoekt een accommodatie voor een grote groep? Onze Villa (15 personen) kan jouw eigen villa zijn voor een weekend of midweek. Zeker weten dat jouw groep aangenaam verrast is!

Culinair genieten

In ons restaurant de Veluwse Huyskamer lunch of dineer je met het gevoel van de voormalige boerderij. De oude balken, gerestaureerde staldeuren en ramen geven een warme en huiselijke sfeer tijdens jouw diner. Wij serveren gerechten met zoveel mogelijk producten uit de directe omgeving.

Na het diner borrel je gezellig na bij de open haard in onze Hooibergbar. Klaar met jouw fietstocht? Drink een biertje van de tap met vrienden of familie. Met mooi weer zit je lekker op ons terras.

Arrangement beoordelingen

7.7
Superb
7 reviews