3-daags Culinair arrangement – Proef Zuid-Limburg

Bij dit 3-daagse Culinaire arrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst met een glas Cava
  • 2 Overnachtingen in een Deluxe kamer
  • 2x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x Een culinair 5-gangen diner
  • Inclusief begeleidene wijnen, tafelwater en koffieservies
  • Toeristische informatiegids

Prijs: € 200,00 p.p. op basis van een 2-persoons Deluxe kamer.

Toeslag op vrijdag en zaterdag € 7,50 p.p.p.n.
1-persoonskamer toeslag is € 35 per kamer per nacht.
Prijs is exclusief tax & handling fee.

De prijs van dit 3-daagse Culinaire arrangement in Zuid-Limburg is geldig tot 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Fijnproevers

Voor de fijnproevers onder ons hebben wij een heerlijk arrangement. U verblijft op een Deluxe kamer en kunt gebruik maken van de sauna met stoombad. Tijdens uw verblijf krijgt u meerdere culinaire hoogstandjes, en om van de omgeving te genieten leveren wij de benodigde toeristische informatie.

Monumentaal 4-sterren hotel

Dit monumentale 4-sterren hotel is volledig aangepast en met alle moderne gemakken. Een unieke gebouw met een design waar de oude- en nieuwe stijl elkaar ontmoeten. Geniet van de culinaire hoogstandjes van de koks en relax in onze wellness afdeling en dat alles met een warm huiselijk gevoel. We zien er naar uit om u te verwelkomen in het mooiste stukje van Nederland.

Ontdek de omgeving

In het Limburgse Gulpen is veel te doen, naast de historische steden en rijke natuur is er in de stad ook veel te doen. De stad heeft een uitgebreid winkelcentrum met gezellige terrasjes. Voor de actievere onder ons is er ook veel te doen, je kunt naar het subtropische zwemparadijs Moasaqua of klimmen in het klim & adventure centrum. Kortom voor ieder wat wils.