3-daags arrangement met toegang tot Nationaal Park de Hoge Veluwe – Op zoek naar de wolf

Bij dit 3-daags arrangement op de Veluwe is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen in een hotelchalet
  • 2x Ontbijt in ons hotel 
  • 1x een Borrelbox voor 2 personen, bezorging in uw chalet
  • 1x Een 3-gangen keuze menu

Prijs: vanaf € 166 p.p. op basis van een Hotelchalet voor 2 personen.

Zelf bij te boeken: Dagkaart voor bezoek aan Nationaal Park de Hoge Veluwe via hogeveluwe.nl

De prijs van dit 3-daags arrangement op de Veluwe is geldig tot 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

3-daags arrangement op de Veluwe met toegang tot het Nationaal Park

Ontdek de Veluwe te voet, met de fiets of met de auto en kies zelf uw route. Bij dit arrangement is de toegang tot Nationaal Park de Hoge Veluwe inbegrepen.U overnacht in een mooie hotelchalet. Heerlijk weekendje weg voor de echte natuurliefhebbers en leuk om met z'n tweetjes te doen.

Overnachten in een Hotelchalet

Geniet van een hotelovernachting op de Veluwe in een hotelchalet voor 2 personen. Uw hotelkamer is volledig ingericht en van alle gemakken voorzien, zoals o.a. twee comfortabele boxspringbedden, een zitje met een televisie, een keuken (excl. vaatwasser) en een badkamer met een toilet, wastafel en douche. Tevens beschikt u over gratis WiFi. De hotelkamers bevinden zich op een autovrij gedeelte van het park. Uw auto parkeert u op de nabijgelegen parkeerplaats.

De hotelchalets voldoen aan een 3-sterren classificatie. Uw handdoeken worden dagelijks verschoond en tijdens uw verblijf wordt de badkamer schoongemaakt. Verblijft u langer dan drie dagen? Dat wordt uw beddengoed om de drie dagen verschoond.

De Veluwe

De Veluwe is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Europa maar heeft daarnaast ook de hoogste attractiepark dichtheid van heel Europa. Een ideale plek om lekker te recreëren. Wat voor u ook de reden mag zijn om de Veluwe te bezoeken, overal zult u de gastvrijheid en gemoedelijkheid ontdekken. De Veluwe kent een veelzijdig landschap. Van ruige bossen tot heidevelden en zandverstuivingen. Van kastelen tot historische monumenten en pretparken voor vermaak van eenieder. Wandelroutes zijn verkrijgbaar bij de receptie in het hotel.

Het programma

Dag 1
14.00 uur incheck
3 gangendiner Bronze in restaurant Western Plaza

Dag 2
Ontbijtbuffet in het hotel
Bezoek NP De Hoge Veluwe dagkaart (gebruik van fietsen is op het park inclusief)
’s avonds bezorging borrelbox voor 2 personen op kamer (Een heerlijke box vol met lekkers, ideaal om een avondje met de voetjes omhoog te genieten. In deze box vind je onder andere mini caprese, gehaktballetjes in tomatensaus, carpaccio en brood met heerlijke dips)

Dag 3
Ontbijtbuffet in het hotel
11.00 uur uitcheck