3-daags All-in arrangement in Valkenburg – genieten in Limburg

Dit 3-daags all-in arrangement is inclusief:

  • 2 overnachtingen op basis van een standaard 2-persoonskamer
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2 x uitstekend verzorgd 3-gangen diner met koffie na
  • 1 x een glaasje wijn, bier of fris (excl. special bieren en sterke dranken )
  • inclusief toeristen belasting
  • inclusief parkeren
  • Toegang Holland Casino Valkenburg
  • Handig informatiepakket over Valkenburg en omstreken

Prijs: € 115,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer. Dit arrangement is alleen geldig van zondag t/m donderdag. De prijs is exclusief toeristenbelasting € 3,00 p.p.p.n.

De prijs van dit 3-daags all-in arrangement in Valkenburg is geldig tot 31 december 2021.

3-daags All-in Arrangement in Valkenburg

Optimaal genieten tijdens een 3 daags verblijf in de authentieke en vooral gezellige toeristenstad Valkenburg. U kunt zorgeloos genieten zowel van de prachtige heuvelachtige omgeving in Zuid-Limburg als van uw verblijf in dit 4 sterren familiehotel.

Sfeervol eigentijds familiehotel

Het 4-sterren Hotel Atlanta is een sfeervol eigentijds familiehotel, gelegen in een rustige omgeving net buiten het gezellige centrum van Valkenburg, de toeristische trekpleister van Limburg. Hotel Atlanta een bekende naam in Valkenburg en omstreken. Dit is mede te danken aan de voortreffelijke keuken van het hotel. Ons sfeervol eigentijds familiehotel telt 34 kamers van diverse categorieën waaronder ook 5 persoons familiekamers, die allen voorzien zijn van bad/douche, toilet, tv, radio en telefoon. De kamers zijn bereikbaar per lift. Dankzij de Limburgse gastvrijheid zult u zich hier meteen thuis voelen. Bovendien kunt u zich in Hotel Atlanta heerlijk ontspannen op een zonnig gelegen dak- en tuinterras.

Omgeving

Valkenburg... Een plek op de kaart die doet denken aan vakantie, ontspanning, uitstapjes, natuurschoon, rust, en niet te vergeten: gezelligheid en sfeer. Natuur, cultuur en recreatie in een notendop, gecombineerd met de Bourgondische stijl van deze heuvelachtige mergelstreek. Of u nu wilt wandelen, fietsen, winkelen, sporten,ontspannen in kuuroord thermae 2000, extreme sports wilt uitoefenen of een museum bezoeken, het is hier allemaal aanwezig. Bad Valkenburg, een garantie voor een aangenaam verblijf in Zuid Limburg, altijd bruisend, altijd vol leven.