Midweek aanbieding op de Veluwe – 5-daagse Mini Vakantie

Deze midweek aanbieding op de Veluwe is inclusief

 • 4 Overnachtingen
 • 4x Een uitgebreid ontbijt
 • 2x Een 3-gangen à la carte diner op de 1e en 3e avond
 • Informatiepakket van de omgeving inclusief fiets- en wandelroutes

Prijs: vanaf € 280 p.p. op basis van 2-persoonskamer.

De prijs van deze midweek aanbieding op de Veluwe is tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Mini vakantie op de Veluwe

Geniet tijdens deze midweek op de Veluwe van het buitenleven en dit bijzondere hotel waar u overnacht.

Genieten op een landgoed

Het landgoed kent een bijzonder rijke geschiedenis. Het landgoed zelf dateert uit 1356 en behoorde van 1648 tot 1800 aan de familie Van Oranje. Het huidige 'Koninklijke' landhuis werd gebouwd in 1847. Vandaag de dag wordt dit landhuis gebruikt voor de ontvangst van onze gasten. En wat voor een ontvangst. Laat u verrassen door de serene en authentieke atmosfeer van lang vervlogen tijden. Ontdek zelf hoe het heden en verleden naadloos in elkaar overvloeien.

Het rijk van eeuwenoude beuken en eiken voorziene landgoed van 9 hectare ligt aan de rand van de Veluwe, maar ook het bruisende stadshart van Arnhem is voor de hotelgasten prima bereikbaar. In deze inspirerende omgeving, waar ongedwongen gastvrijheid tot ware kunst is verheven, komt iedereen tot rust. Gasten doen zich in de restaurants of op het terras tegoed aan de lekkerste gerechten, maken een wandeling over het prachtige landgoed, of nemen een verkwikkende duik in het zwembad. Bovendien hebben ze er ook een sauna en tennisbaan tot hun beschikking.

Hotelkamers

Het hotel beschikt over 5 suites en 68 tweepersoonskamers, gelegen in het bijgebouw. Wat de tweepersoonskamers betreft kan er een keuze gemaakt worden uit de typen Comfort (deels kunstkamers) en Comfort met balkon. Voorts zijn er drie kamers voor mindervaliden en drie zogeheten connectingrooms; kamers die door middel van een afsluitbare tussendeur met elkaar verbonden zijn en daardoor ideaal zijn voor ouders met kinderen.

Arrangement beoordelingen

9.0
Superb
2 reviews
 • 9
  J Liemburg

  Heerlijk omgeving, perfecte accommodatie met uitstekende voorzieningen.

 • 9
  Ad de Waal

  prima hotel, goed verzorgd, prettig personeel